Făcând exerciții în oglindă, îți vei conștientiza vocea interioară și vei înțelege ce îți spui în sinea ta. Apoi, te vei desprinde de nevoia de a te muștrului tot timpul, iar când o vei face, vei observa că nu-i mai critici nici pe alții atât de mult. Când ești împăcat cu tine, automat îi lași și pe alții să fie ei înșiși. Apoi, pe măsură ce încetezi să-i judeci pe alții, vei vedea că și ei renunță la nevoia de a te judeca. Şi, astfel, toată, lumea se eliberează.

  1. Găseşte un loc liniștit, în care să existe o oglindă şi unde să te simți în siguranță şi să nu fii deranjat.
  2. Privește în oglindă. Uită-te drept în ochii tăi. Dacă tot nu te simți în largul tău când faci asta, concentrează-te asupra gurii sau nasului. Vorbeşte-i copilu-lui din tine. Copilul tău interior vrea să crească, să se împlinească, are nevoie de iubire, acceptare, de laude.
  3. Acum, rosteşte: „Te iubesc. Te iubesc și știu că faci tot ce-ţi stă în puteri. Ești perfect așa cum ești. Te accept.”
  4. Repetă de câteva ori acest exercițiu, până simţi cu adevărat că vocea ta interioară devine tot mai puțin critică. Fă ce ţi se pare ţie potrivit.
Citește și :   MĂ DESPRIND DE TOATE SUFERINȚELE

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: