Este un gest de iubire să ai grijă de corpul tău. Pe măsură ce înveți tot mai multe despre nutriție, observă cum te simți după ce consumi diferite feluri de mâncare. Observă ce alimente îți oferă puterea și energia de care ai nevoie. Apoi, rezumă-te la acele alimente.

Trebuie să ne prețuim și să ne venerăm acest templu minunat în care trăim. Cel mai bun mod prin care îți poți arăta bunătatea față de propriul trup e acela de a-ți aminti să-l iubești. Privește-te în ochi adeseori, în oglindă. Spune-ți cât ești de minunat. Trimite un mesaj pozitiv spre tine ori de câte ori îți zărești propria reflexie. Pur și simplu, iubește-te. Nu aștepta să slăbești, să-ți dezvolți musculatura sau să-ți scadă colesterolul. Fă-o chiar acum! Pentru că meriți să te simți minunat tot timpul.

woman holding blue petaled flower 1073567
Citește și :   Mă bucur de norocul altora

One thought on “Îmi prețuiesc trupul și mă îngrijesc

  1. Dagostea adevarata, vie, începe cu îngrijirea si iubirea de sine, egoista, narcisista, care în evolutia spre desavârsire, va creste si va umple acest templu de valorile nepretuite ale sentimentelor nobile adevarate, absolute, atemporale eliberatoare, un izvor de viata revarsându-se înafara tempului, risipindu-se de jur împrejur ca o ploaie bunecuvântata ce cade peste ogoarele din jur semanate, germinând recoltele si lanurile de grâu brodate cu maci rosii si spice minunate…
    Fiti binecuvântate Suflete minunate !

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: