Să nu cerșești iubirea, niciodată. Nu o face. Nu implora pe cineva să te iubească sau să fie cu tine sau să petreacă timp cu tine. Nu implora niciodată timpul sau afecțiunea sa. Nu te înjosi pentru puțină atenție. Niciodată, nu ar trebui să cerșești cuiva care te iubește să rămână cu tine.

carturesti.ro

Niciodată nu trebuie să fugi după cineva, deoarece cel care te iubește nu va alerga. Cel care te iubește, te iubește cu adevărat, nu te-ar lăsa niciodată să cerșești pentru că îți va oferi întotdeauna tot ceea ce ai nevoie. Nu te vei îndoi niciodată de iubirea sa.

Nu ești câine. Nu execuți comenzi. Atunci de ce ai implora? Nu te mai lăsa să fii nerespectată. Atunci când cerșești iubirea, nu te respecți deloc. Tu crezi că trebuie să o ai, că nu poți trăi fără ea. Asta este o minciună. Ai trăit fără el înainte și vei putea trăi și după.

Ești atât de speriată să rămâi singură, încât vei accepta să fii tratată ca mai puțin decât ești? Vei ajunge în genunchi și vei implora pe cineva să te iubească? Vei rămâne într-o relație oribilă, deoarece crezi că e mai bine să fii rănită și nerespectată decât să fii singură? Gândește-te la asta. Ceri literalmente cuiva care nu te iubește să rămână cu tine, pentru că nu vrei să fii singură.

Ascultă-mă, meriți mult mai mult decât atât. Folosește-ți vocea pentru a-ți “urla” valoarea în loc să o folosești pentru a cerși. Fii prima care se îndepărtează. Arată-i că îți folosești picioarele pentru a merge cât mai departe de el, nu pentru a alerga după el.

Citește și :   17 dezavantaje ale fetelor cu sânii mari

Valoarea de sine și respectul de sine îți aparțin ție și nimănui altcuiva. Dacă ai de gând să cerșești, folosește fraza asta: „Vreau să fiu diferită. Merit să fiu tratată uimitor. Și îți cer iertare, dar nu ai dreptul să mă faci să mă simt neimportantă. ”Dacă trebuie să cerșești, fă-o așa. Nu pentru a face pe cineva să rămână. Nu pentru a face pe cineva să-ți ofere afecțiune sau iubire.

Dar trebuie să-l faci să-și dea seama că nu-i vei permite să te reducă în genunchi sau în lacrimi sau la implorări lipsite de respect. Dacă îl lași să plece nu înseamnă că îl urăști. Nu înseamnă nici măcar că nu-l respecți. Înseamnă doar că te respecți mai mult pe tine și asta nu este niciodată un lucru rău.

Să nu cerșești iubirea, niciodată!
Să nu cerșești iubirea, niciodată!

Similare

2 thoughts on “Să nu cerșești iubirea, niciodată!

  1. Dragostea adevarata, nu se cere niciodata.
    E haina neprihanirii, data-n dar si fara plata,
    Scânteie stralucitoare, Lumina Sfânta Divina,
    Iar cel care o îmbraca, este el însusi Lumina…

    Fiti etern binecuvântate, Suflete dragi, minunate !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: