Uneori este mai bine să mergi mai departe decât să te agăți de o persoană care nu înțelege cu adevărat cine ești. Din păcate, vor exista momente în care absența ta le va învăța ceea ce prezența ta nu poate. Trebuie să încetezi să-ți rupi singur/ă inima încercând să faci să funcționeze o relație care clar nu era menită să funcționeze încă de la început.

Nu poți forța pe cineva să aibă grijă de tine în mod autentic.

Nu poți forța pe cineva să fie fidel/ă față de tine.

Nu poți forța pe cineva să devină persoana de care ai nevoie.

Adevărul este că uneori persoana pe care o dorești cel mai mult este aceeași persoană fără care ai putea să trăiești bine mersi. Trebuie să înțelegi că unele persoane sunt menite să intre în viața ta, dar nu să și rămână.

Trebuie să fii atent/ă să nu te pierzi încercând să repari ceea ce nu ar fi trebuit să fie acolo în primul rând. Nu poți obține relația de care ai nevoie de la cineva care nu este pregătit să întoarcă iubirea pe care i-o oferi.

Știu că este greu atunci când întâlnești pe cineva și inima îți spune că acea persoană ar putea fi cu tine o eternitate și începi să vezi cu timpul că nu este deloc persoana care ai crezut că o să fie.

Și indiferent de câte ori plângi în timp ce adormi noaptea, în cele din urmă te vei vindeca, vei trece peste și îți vei găsi sufletul pereche. Viitorul îți va aduce o înțelegere a motivelor pentru care lucrurile nu au funcționat în relațiile tale anterioare. Totul se întâmplă cu un motiv iar ce e al tău e pus deoparte.

Citește și :   ÎMI FĂURESC NOI ȘI MINUNATE CONVINGERI

Un lucru pe care l-am învățat de-a lungul anilor este că “Este mai bine să fii singur/ă decât să fii într-o relație în care te mulțumești cu puțin”

Dacă te văd ca pe o opțiune, atunci nu merită să fie o prioritate în viața ta. Ascultă sfatul meu și nu alerga niciodată după cineva care nu aleargă după tine.

Nu forța niciodată o relatie Loveisaname

Similare

%d bloggers like this: