Viața ta se schimbă foarte mult atunci când intri într-o relație, dar dacă ești cu partenerul potrivit, totul poate fi perfect. Poţi avea propria ta poveste de dragoste. Cele 13 motive pentru care o relație serioasă îţi poate face viața mai bună sunt:

carturesti.ro

1. Toți avem părți nebune , laturi pe care nu le dezvăluim niciodată nimănui. Dar în jurul partenerului tău poţi să fii tu, exact aşa cum eşti , fără teama de a fi judecat. Nu trebuie să faci o fațadă, nu trebuie să te prefaci, trebuie doar să fii tu.

2.Este întotdeauna bine de ştiut că indiferent ce se petrece în viața ta, fie că slujba ta e nasoală sau ai probleme personale, totuşi ai parte de o relație stabilă pe care nimeni nu ţi-o poate lua.

3.Evoluezi. Relațiile te ajută să crești, ca partener și mai mult decât atât – ca persoană. Rezişti schimbării la început, dar în cele din urmă aflii că devii mai înțelept, mai experimentat!

4.Deoarece există momente în care ai nevoie de mai mult sprijin și suport emoțional decât îţi pot oferii prietenii și familia ta, iar partenerul tău îţi oferă asta.

5.Gândeşte-te la asta. Din cei 7 miliarde de oameni de pe această planetă, fiecare diferit de celălalt, ai reușit să găseşti pe cineva cu care să te poţi conecta, cineva care îţi înțelege gândurile! Nu este incredibil?

6.Eşti întotdeauna motivat. În acele momente în care te simți fără valoare, ai pe cineva care să îți amintească de ce ești capabil, de tot ce poți fi! Este cineva care va crede întotdeauna în tine. Și acesta este cel mai liniștitor lucru din lume.

Citește și :   SUNT O PREZENȚĂ PLINĂ DE IUBIRE ÎN LUME

7. Chiar dacă nu te poate ajuta cu problemele tale, știi că întotdeauna ai sprijinul lui moral constant. Și asta e tot ceea ce ai nevoie. Știi că totul va fi bine doar pentru că te face să crezi așa.

8.Nu esti niciodată singură. Întotdeauna ai pe cineva cu care să vorbești. Știi că există cineva care să vorbească cu tine la ora 4 dimineața, dacă e nevoie. Ai un umăr pe care să plângi atunci când simţi că nu mai poţi. S-ar putea să nu găseşti întotdeauna o soluție la fiecare problemă, dar cu siguranță te veți simți mai bine!

9.Te iubeşte pentru cine ești, nu pentru cine pretinzi că ești în fața oamenilor. Oamenii se îndrăgostesc de puterile tale. Dar partenerul tău se îndrăgostește de tot cee ace ţine de tine – punctele forte, slăbiciunile , defectele şi excentricitățile tale. Ai pe cineva care te iubește exact aşa cum eşti.

10.Vine un moment când te simți deconectat de familie și prietenii tăi încep să se îndepărteze. Și atunci îţi dai seama de puterea unei relații stabile! Partenerul tău te va face să te simți iubită și dorită atunci când ai nevoie cel mai mult.

11.Vei ajunge să te cunoşti mai bine când ești cu cineva. Îți va spune lucruri despre tine pe care tu nu le-ai observat niciodată! El te va face să vezi fețe mai noi ale personalității tale.

12.Chiar și atunci când nu ai ce să faci, petreci cel mai bun timp în compania celuilalt.

13.Nu ai nevoie de cuvinte pentru a comunica cu partenerul tău. Tăcerea vorbeşte minunat de bine. Și asta e frumusețea de a fi într-o relație cu cineva care te înțelege.

O relație stabilă face viața mai bună

Similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: