10 semne că sunteți în sfârșit în relația pe care o meritați

10 semne că sunteți în sfârșit în relația pe care o meritați

Nu este ușor să găsești o relație în care să fii fericit 100% din timp, dacă asta chiar există. Relațiile vin cu partea lor de compromisuri, negocieri, argumente și frustrări. Cu toate acestea, atunci când sentimentul de confort și ușurință este mai puternic decât celelalte emoții, știi că ai găsit în sfârșit relația pe care o meriți.

Iată momentele din viață care dovedesc că ești în sfârșit într-o relație pe care o meriți:

1. Lucrurile care contează pentru tine vor conta şi pentru partenerul tău

Nu trebuie să ai aceleași hobby-uri și interese, dar atunci când ești într-o relație pe care o meriți, lucrurile care contează pentru tine vor conta şi pentru partenerul tău. Dacă este important pentru tine să ieşi afară ocazional și partenerul tău este o persoană introvertită, el va face acest lucru să se întâmple.

2. Te simți auzit

Nu trebuie să fie vorba neapărat de un eveniment uriaș din viață, dar dacă ai o amintire bună asociată cu mâncarea sau un loc, partenerul tău va asculta și își va aminti detaliile micilor lucruri esențiale din viața ta, precum şi a lucrurilor cruciale, fericite sau stresante de care ai parte.

3. Puteți vorbi deschis despre probleme

Toate relațiile implică provocări și lupte, dar este esențial să vorbești despre lucrurile care te deranjează sau te fac să te simți inconfortabil. Nu ți-e frică să vorbești despre probleme de teamă că îți vei supăra partenerul.

4. Nu ai nevoie de planuri pentru a te distra

Există multe întâlniri și călătorii la începutul relației, dar odată ce te simți mai confortabil într-o relație, acestea fac parte din viața ta, dar ești mulțumit să stai acasă fără să faci nimic. Puteți petrece timp unul cu celălalt în timp ce fiecare  îşi realizează propriile treburi. Îți place să stai în compania celuilalt.

5. Se ține de cuvânt

Poate fi o invitație sau o promisiune de a repara ceva, dar se ține de cuvânt. Promisiunea unei vieți împreună este uimitoare, dar cineva care se ține de cuvânt cu privire la ceea ce spune că va face este un punct forte pentru o relație pe termen lung.

6. Vă respectați limitele

Este esențial să cunoașteți, să recunoașteți și să vă respectați limitele încă  de la începutul relației. Ar trebui să poți spune nu fără să te simți vinovat și să faci un efort pentru a ieși din zona ta de confort în loc să fii încăpățânat. Respectarea reciprocă a limitelor fiecăruia este una dintre cele mai bune modalități de a spune dacă sunteți într-o relație potrivită.

7. Prioritățile voastre sunt importante pentru amândoi

Nu este important să aveți aceleași interese și hobby-uri, dar dacă unul dintre voi iubește jocurile video, trebuie să fiți de acord cu asta, iar dacă aveți convingeri spirituale, partenerul tău nu trebuie să fie neapărat de acord, dar nu poate neglija importanța lor în viața ta. Dacă vă puteți înțelege și accepta unul pe celălalt, știți că sunteți într-o relație pe care o meritați.

8. Nu-şi bate joc de tine în public

Este firesc să existe câteva glume în interiorul relației, dar unele glume nu trebuie să fie împărtășite cu alții în public. În principal, atunci când îți exprimi vulnerabilitatea și slăbiciunile față de partenerul tău, partenerul pe care îl meriți nu le va folosi niciodată împotriva ta pentru a râde de tine.

9. Partenerul potrivit nu găsește scuze și nu te învinuiește de nimic

Când ești aproape de cineva, este ușor să-ți elimini frustrările asupra lui. Dacă ești într-o relație pe care o meriți, partenerul încetează să-și găsească scuze proaste și nu te învinuieşte că lucrurile nu merg bine în viața sa.

10. Partenerul potrivit te pune pe primul loc

Este nevoie de timp și practică pentru a face pe cineva o parte egală și importantă din viața ta. Când sunteți într-o relație pe care o meritați, deveniți prioritățile celuilalt. Când cineva este esențial în viața ta, trebuie să știi că este prioritatea ta prin acțiunile tale și nu doar prin cuvinte.

Scroll to Top