Am fost obișnuită să mă gândesc la persoanele care se întorc după ce au decis să plece. Am fost obișnuită să aștept ziua în care aceștia se vor întoarce dându-și seama că viața lor fără mine este mizerabilă. Dar, apoi mi-am dat seama că mai bine decât asta , sunt cei care nu pleacă niciodată.

Cineva care nu pleacă niciodată atunci când ploaia începe să cadă pe tine, cineva care nu te lasă indiferent de cât de mulți alți oameni încearcă să le câștige atenția , cineva care alege să rămână în fiecare zi.

Tu meriți pe cineva care nu pleacă niciodată atunci când îi spui despre lucrurile pe care le-ai făcut și de care  ți-e rușine și despre lucrurile care ți s-au întâmplat și  pe care ai promis că nu le spui nimănui , atunci când le spui despre lucrurile care chiar nu-ți plac la tine și lucrurile pe care le urăști despre trecutul tău. Tu meriți pe cineva care nu te părăsește indiferent de cât de întunecat devine trecutul tău.

Tu meriți pe cineva care stă indiferent de cu câtă pasiune îți afișezi iubirea și sentimentele. Tu meriți pe cineva care nu se teme de modul în care îl iubești.

Tu meriți pe cineva care nu pleacă niciodată, chiar dacă a găsit un loc de muncă mai bun sau a făcut mai mulți bani. Cineva care nu pleacă niciodată atunci când le merge foarte bine , atunci când pot obține pe oricine , dar  ei incă te aleg pe tine, atunci când nici măcar nu le pasă să exploreze toate aceste “opțiuni” pentru a realiza că meriți, pentru că ei știu ce au .Tu meriți pe cineva care te face să crezi că unii oameni pot sta.

Citește și :   Dialog cu un suflet îndrăgostit

Tu meriți pe cineva care nu pleacă niciodată atunci când lucrurile nu sunt atât de interesante, atunci când viața ta devine copleșitoare, atunci când ești obosită tot timpul, atunci când ești pierdută și confuză și nu știi ce să faci în continuare, atunci când îți pui la indoială  capacitătile. Tu meriți pe cineva care îți aduce aminte de modul în care ai supraviețuit, cineva care îți aduce aminte de puterea ta, cineva care îți aduce aminte de măretie și de cineva care îți amintește că, chiar dacă  poți să faci pe cont propriu ceva, ei vor să fie acolo, ei nu vor să fi singură de această dată și vor să  lupte cu tine.

Chiar dacă cu toții ne gândim la o persoană pe care dorim să se întoarcă, ceea ce într-adevăr ar trebui să ne dorim este cineva care să nu plece niciodată.

Cineva care te-ar fi putut lăsat, dar a decis să rămană este exact genul de persoană cu care trebuie să fi , este exact genul de persoană cu care meriți să fi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: