Sper să fii anul schimbării!

Fiind ultima zi a anului 2016 , m-am gândit să înșir în câteva rânduri ce speranțe am de la noul an .

2017 sper că vei fi un an plin de zâmbete și râsete, în loc de lacrimi și regrete. Sper că vei fi un an plin de cadouri, nu de obiecte materiale, ci de prieteni buni și o companie bună.

Noul an sper că va fi plin de lecții , lecții care vor schimba modul în care văd lumea. Sper să-mi dea noi învățături, care vor rămane cu mine pentru anii următori.

Sper că vei fi plin de relații,  de prietenii bune. Sper că mă vei conduce la oameni care mă iubesc și mă invață doar lucruri constructive.

Sper că vei fi plin de zile cu emoții și senzații tari.

Sper că-mi vei da câteva zile de tristețe, care mă vor face recunoscătoare pentru zilele fericite.

Sper să dai tuturor șansa de a avea o viață mai bună ,șansa de a lupta in continuare…Sper că vei da tuturor șansa de a continua să lucreze din greu la ceea ce își doresc și au nevoie.

Sper să îmi acorzi mai multă răbdare și iubire de sine, cu mine și cu corpul meu.

Sper să-mi dai zile pline de dragoste , așa cum am avut parte și în 2016. Sărutări și imbrățisări care să mă facă să mă simt în sigurantă.

Sper că vei fi plin de noi oportunități , de experiențe noi care să lase oamenii să strălucească cu mândrie. Sper că vei fi plin de noi începuturi și sper că vei fi plin de iertare și bunătate.

Sper că vei fi plin de corectitudine și dragoste în loc de ură și ignoranță. Sper că vei avea compasiune pentru toate ființele umane, indiferent de culoarea pielii, religie sau orientarea sexuală, și sper să scapi lumea de orice fel de violență.

Sper să umpli lumea cu dragoste și înțelegere.

Și, mai presus de toate, sper să ne poți da orice speranță , speranța că această lume este va fii plină de ființe umane decente, persoane care se îngrijesc și de natură și care doresc să ajute pe și pe alții. Sper să ne dai toată dragostea de care avem nevoie cu atâta disperare. Și  sper că ești plin de cele mai bune zile din viața noastră.

2017, mă rog să fii anul în care totul se schimbă. Anul în care cei fără speranță să poată spera, anul în care cei neiubiți să  poată iubi, iar cei singuratici să  poată găsi în cele din urmă pe cineva.

Sper că vei fi tot ce 2016 nu a fost !

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top