Te rog să nu-mi irosești timpul!

Să nu-mi trimiți mesaje drăguțe dacă acele cuvinte nu inseamnă nimic pentru tine. Pentru că voi inhala cuvintele tale ca o gură de aer proaspăt,o  voi trage adânc în plămani și o voi pune departe în cea mai intimă camera a inimii mele, unde o voi păstra sacru.

Voi spune prietenilor mei despre modul în care asociezi o literă perfect cu cealaltă pentru a crea propozițiile pe care am așteptat să le aud. Voi citi și voi reciti mesajele pană le voi știi pe de rost,  astfel încât să pot repeta  fiecare silabă în fiecare noapte în visele mele.

Așa că te rog să nu te întâlnești cu mine, dacă  ai de gând să dispari. Nu mă folosi pentru ca să vezi tu dacă poți să treci peste o despărțire. Te-ai gândit vreodată că mi-ar putea plăcea și m-aș putea obișnui cu compania ta ? Ceea ce inseamnă că vei lăsa o gaură de singurătate în mine, atunci când vei decide să pleci. Un sentiment de gol în interiorul unui corp care a fost perfect întreg înainte de a te fi cunoscut.

Să nu îndrăznești să-mi atingi buzele, dacă buzele tale vor fi cele care vor spune “ adio ” fix atunci când mă voi obișnui cu ele. Nu-mi da  gustul dulce al pasiunii, dacă în mintea ta nu ești pasionat de mine. Dacă mă vei părăsi voi petrece timpul căutand acel amestec dulce-amar în gura tuturor celorlalți. Voi căuta mult timp pe gât și pe sub hainele lor, chiar dacă în adâncul meu voi ști că nimeni altcineva nu se poate compara cu tine.

Citește și :   Scrisoare iubitului meu de Valentine's Day

Așa că vreau doar să știu de ce mi-ai spune că ești gata să iubești din nou, dacă nu ești cu adevărat? De ce m-ai îndulci spunând că trebuie doar să “luăm lucrurile încet”, în cazul în care de fapt, niciodată nu ți-ai imaginat într-adevăr  un viitor impreună. Cu tine am mers atât de încet, încât m-am simțit ca și cum lumea era în mișcare și eu nu mai făceam parte din ea.

Tot ceea ce am încercat să spun aici este să nu-mi dai speranțe false. Fii sincer cu mine, dacă îți place de mine, atunci spune-mi, și dacă nu, atunci spune-mi asta. Nu-mi da răspunsuri vagi și semnale mixte. Nu ignora întrebarea mea , dă-mi adevărul și nimic altceva decât adevărul. Nu mă aștept ca să știi dacă între noi este dragoste dar , de asemenea, nu doresc să-mi petrec timpul cu tine dacă în mod clar, nu mă vezi în viitorul tău.

Dacă nu mă vrei, spune-mi.

Te rog nu-mi irosi timpul !

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: