Cuvintele de obicei vin la mine cu ușurință: acestea curg de la vârful degetelor mele ca ploaia torențială de ploaie și plutesc de pe limba mea ca păpădiile în vânt. Dar câteodată există un lucru anume, sau mai degrabă o anumită persoană pentru care nu găsesc cuvintele potrivite pentru a o putea descrie.

Prietenii au venit și au plecat din viața mea ca niște nave care trec prin lumina lunii, dar tu ai rămas constant. Deși era un timp în care părea că un ocean de tăcere stătea între noi; ne-am dovedit a fi inseparabili.

Ca niște magneți, ne-am găsit drumul înapoi. Nimic nu ne-a putut distanța.

Tu ești calmul din furtuna mea. Da, mulți au spus acest lucru pentru a descrie o persoană, dar tu ești singura sursă de pace în mintea mea întunecată și furtunoasă. Cântecul tău îmi ușurează lacrimile, cuvintele tale îmi alină rănile și prezența ta este gravitatea mea.

Vorbim despre suflete pereche și despre a găsi o persoană care va sta lângă tine pentru totdeauna, dar eu știu că l-am găsit deja. Și el este cel mai deștept om pe care-l cunosc; are o inimă de aur….acea persoană ești tu. Și știu că nu voi mai iubi niciodată o altă persoană la fel de mult cum te iubesc pe tine.

Mă rog în fiecare zi lui Dumnezeu să nu mă lași niciodată pentru că nu vreau să trăiesc fără tine.

Cuvinte pentru el...
Citește și :   Urari pentru mama de ziua ei.

Similare

One thought on “Cuvinte pentru el…

  1. Eu as numi-o binecuvântare cereasca rara, Unica în viata, de care putini au parte în aceasta dimensiune 3D a evolutiei fiintei relative, scurta, efemera, imprevizibila, surprinzatoare, în care Nimic nu e la întâmplare… 🙂
    Fii binecuvântat cu bucurie, har si pace, Suflet drag !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: