Bună încercare, dar ea nu se mai întoarce!

Pun pariu că te-a surprins când ți-a spus “nu”. Erai atât de obișnuit ca ea să fie drăguță, să spună “da” la tot ceea ce i-ai cerut încât nici prin gând nu ți-a trecut că se va întâmpla vreodată exact contrariul. Ai crezut că poți să pleci, să te distrezi, iar atunci când te întorci să o găsești fix acolo unde ai lăsat-o, plină de dragoste și ușurată că ai venit în sfârșit acasă la ea.

Nu te-ai gândit niciodată că o dragoste la fel de specială ca a ei, ca și dăruire, ar putea fi ceea ce altcineva își dorește și apreciază. Nu ai realizat că ceea ce ți-a oferit a fost prețios, pentru că tu nu ai văzut-o niciodată în acest fel. Ai luat-o de la sine și adevărul este că plecarea ta i-a spus tot ceea ce voia să audă. În tăcerea teribilă de care a avut parte, a învățat ceva important despre ea însăși.

A învățat că-și merita iubirea mult mai mult decât ai fi meritat tu vreodată. Ea a reușit să-și lipească bucățile inimii pe care tu le-ai împrăștiat atât de nepăsător în momentul în care ai plecat, și a reușit să construiască ceva frumos și nou. Și acest lucru frumos nu caută iubirea în același loc în care a pierdut-o. Inima sa bate acum doar pentru ea.

Dragostea ei a devenit mai adâncă, mai curată, mai matură și mai rezistentă și a învățat că cel mai puternic lucru pe care îl poate face este să-și dăruiască dragostea. Deci, poți încerca oricât dorești să o convingi să se întoarcă la tine.. oricum este prea ocupată construind o nouă viață pentru ea însăși. Va arde fiecare pod care are numele tău pe ea, va veghea flăcările astfel încât niciodată să nu mai traverseze râul înapoi la tine. Când cineva îți ia dragostea în bătaie de joc, pleacă!

loveisaname

1 thought on “Bună încercare, dar ea nu se mai întoarce!”

  1. Frumos articol, însa multa atentie si vigilenta la “ardere”! Sa veghezi, sa tii mereu “focul” sub control, sa nu te “arzi” ! Arsurile sufletesti sunt mult mai usturatoare decât cele trupesti ! Ti-o spune cu drag, dezinteresat, un “piroman” ! 🙂 ))

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top