2020 a fost apelul de trezire

  • Sper că 2020 a fost apelul de trezire de care aveam nevoie cu toții. Sper că a trezit toate acele emoții și sentimente suprimate pe care le măturam zilnic sub covor din cauza angajamentelor sau a îndatoririlor noastre. Sper că ne-a învățat că, oricât am planifica pentru viața noastră, tot ceea ce planificăm se poate schimba peste noapte. Sper că ne-a făcut să ne dăm seama ce este important și ce contează cu adevărat. Sper că ne-a împins să ne exprimăm sau să ne cerem drepturile sau să purtăm toate acele conversații dure de care fugeam mereu. Sper că ne-a făcut să ne dăm seama cine vrem să fim cu adevărat sau ce trebuie să se schimbe în viața noastră.
  • Sper că 2020 a fost lecția de care aveam nevoie cu toții. Sper că ne-a învățat că trebuie să ne adaptăm atunci când lucrurile nu merg în favoarea noastră. Sper că ne-a învățat că nimic nu este garantat vreodată și ceea ce am crezut că nu putem pierde niciodată se poate pierde într-o clipită. Sper că ne-a învățat că unele lucruri nu pot fi întârziate și că problemele reale din viața noastră nu vor dispărea singure decât dacă le rezolvăm.
  • Dar mai mult decât orice, sper că ne-a făcut să apreciem ceea ce avem deja. Sper că ne-a făcut să fim mai recunoscători pentru lucrurile pe care le avem. Sper că ne-a făcut să îi apreciem pe cei care au fost acolo pentru noi și pe cei care ne-au oferit iubire atunci când ne-am simțit singuri și neajutorați. Sper că ne-a făcut să-i apreciem pe cei care ne iubesc și să apreciem lucrurile mărunte din viață, când am tânjit din nou după acea ceașcă de cafea cu un prieten, acea îmbrățișare, acel sărut, acea atingere care a făcut ca durerea să dispară.
  • Sper că 2020 a fost semnul de care aveam nevoie cu toții, că ceva trebuie să se schimbe, fie în interiorul nostru, fie în exterior. Sper că ne-a împins să ne asumăm acele mari riscuri sau să facem un salt de credință. Sper că ne-a determinat să punem capăt relațiilor nefericite și să ne mutăm din case toxice și să găsim o carieră mai bună. Sper că ne-a îndrumat să facem toate lucrurile pe care ne-a fost frică să le facem. Sper ca haosul creat de anul acesta, să ne ofere claritatea de care avem nevoie pentru că, uneori, atunci când lucrurile se destramă, vezi clar ceea ce este dedesubt și uneori când te confrunți cu incertitudinea și îndoiala, vezi adevăratele culori ale oamenilor.
  • Sper că 2020 a fost curățarea spirituală de care aveam nevoie cu toții. Sper că a reafirmat că Dumnezeu este singurul responsabil. Că uneori tot ce putem face este să ne rugăm. Că nu avem întotdeauna putere. Sper că ne-a învățat să ne bazăm pe credință pentru a continua să mergem înainte sau să continuăm să credem și să sperăm în continuare. Și sper că a fost curățarea de care aveam nevoie cu toții în propria noastră viață personală. Curățându-ne energia, filtrând oamenii din viața noastră, hrănindu-ne casele și dezintoxicându-ne de tot ceea ce era vicios.
  • Sper că 2020 a fost anul în care ne-am dat seama cu toții că, pentru a continua să trăim, trebuie să învățăm cum să supraviețuim schimbărilor neașteptate din viața noastră și să supraviețuim celor mai provocatoare și tulburătoare sentimente prin care trecem.
  • Sper că 2020 a fost apelul de trezire de care aveam nevoie cu toții, că nu putem rămâne la fel. În cele din urmă, va trebui să ne confruntăm cu orice temere, trebuie să luăm toate alegerile și deciziile dificile pe care le amânam. Sper că 2020 a fost anul în care am învățat cum să facem față și să supraviețuim celor mai dure adevăruri despre noi înșine și despre lume.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top