Să depui efort în relația ta înseamnă mult

Să depui efort în relația ta înseamnă mai mult decât să planifici următoarele întâlniri. Înseamnă mai mult decât să trimiți tu primul mesaj. Înseamnă mai mult decât a comunica cu partenerul pentru a te asigura că este bine.

Să depui efort în relația ta înseamnă și să te asiguri că propria sănătate mentală este în regulă. Înseamnă să depui efort pentru a avea grijă de tine. Înseamnă să te poziționezi pe lista ta de priorități.

Atunci când intri într-o relație serioasă, nu ar trebui să te oprești brusc la grija pe care ți-o poartă partenerul tău de viață. Nu ar trebui să-i dedici tot timpul și atenția ta și să nu lași nimic pentru tine. Nu trebuie să luați decizii unul peste celălalt. Nu trebuie să-ți sacrifici dorințele și nevoile pentru el. Dacă ești într-o relație potrivită, ar trebui să ai suficientă energie și pentru tine.

Nu trebuie să încetezi a lucra pentru tine, nu înceta niciodată să depui eforturi.

Meriți să te simți întreg, chiar și atunci când partenerul nu este în cameră. Meriți să te simți împlinit.

Chiar dacă îl iubești și vrei să-i oferi tot ceea ce merită, nu poți permite întregii tale vieți să se învârtă în jurul lui. Nu poți uita de fericirea ta, pentru că ești prea ocupat să îl faci fericit. Nu poți trăi pentru a-i face plăcere. Trebuie să trăiești și pentru tine.

Dacă petreci prea mult timp mulțumind, ignorând propriile tale nevoi, este o problemă. Iți va fi mai ușor să-i oferi partenerului tău ce are nevoie dacă ai grijă de nevoile tale mai întâi.

În plus, nu te poți aștepta ca partenerul tăi să rămână alături de tine, indiferent de cum îl tratezi. Oricât de multe greșeli ai face, nu te poți aștepta ca dragostea să umbrească totul. Nu va rămâne lângă tine dacă îl vei trata îngrozitor. El te iubește, vrea să te privească strălucind, nu să suferi.

O parte a unei relații sănătoase este să te menții sănătos. Trebuie să lucrezi pentru tine. Trebuie să ai grijă de tine. Trebuie să depui efort pentru a te îmbunătăți.

Trebuie să fii mândră de persoana care ești atunci când partenerul tău este în cameră și de persoana cu care te afli atunci când se află la distanță de kilometri.

Oricât de mult iți pasă de partenerul tău, oricât de multă dragoste merită, trebuie să-ți amintești ce contează. Meriți și iubire. De la partenerul tău și de la persoana care te privește în oglindă.

Relația nu va rămâne puternică decât amândoi sunteți puternici, nu petreceți atât de mult timp având grijă de partenerii voștri. Nu uitați să lăsați puțină dragoste pentru voi.

Să depui efort în relația ta înseamnă mai mult decât ...
Să depui efort în relația ta înseamnă mai mult decât …

2 thoughts on “Să depui efort în relația ta înseamnă mult”

  1. Ador asta! E genul de articol de păstrat și de acccesat de fiecare dată când scade nivelul încrederii de sine și când începi să devii cumva dependent de persoana de lângă tine. Și e scris atât de simplu și la obiect, dar și atât de sincer că nu te pierzi în detalii și informații care par puse de umplutură -așa cum e pe alte site-uri.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top