Atunci când te cerți cu sufletul tău pereche…

Când te cerți cu partenerul tău, experimentezi un conflict de interese. Nu vrei să-l rănești pentru că îl iubești mai mult decât orice. Nu vrei să-l vezi supărat, trist, nici pentru o secundă. Dar, în același timp, nu îți dorești să te retragi, nu vrei să-l lași să câștige cearta, atunci când știi clar că se înșeală. Vrei să-ți ții terenul. Vrei să te asiguri că își dă seamă că acțiunile sale au consecințe.

Când te cerți cu partenerul tău, ai parte de o schimbare radicală pe toată durata zilei. Pe de-a lungul zilei, în anumite momente, simți nevoia să îi trimiți un link către un articol pe care l-ai citit sau un videoclip amuzant pe care l-ai vizionat, dar atunci îți amintești că trebuie să nu cedezi. Nu vrei să te comporți ca și cum totul a revenit la normal când nici nu ai avut șansa să vorbești despre problemele tale.

Nu vrei să-i lași falsa impresie cum că cearta voastră se termină prematur – dar, de asemenea, ai de gând să-i povestești ce ai făcut toată ziua, să-l săruți și să-l îmbrățișezi. Îți dorești ca totul să se întoarcă la normal, pentru că el este cel mai bun prieten al tău și vrei să fie fericit.

Când te cerți cu partenerul tău, trebuie să vă rezolvați problemele cât mai curând posibil, deoarece pentru tine este o tortură să-ți petreci chiar și o singură zi fără să fie totul bine între voi. Nu poți să adormi, nu poți să mănânci, nu poți să te bucuri de părțile bune ale zilei, pentru că îți dorești ca iubitul tău să-ți fie alături și să vă simțiți bine împreună. Nimic nu îți poate distrage atenția în această situație. Îți este greu să te concentrezi pe muncă. Îți este greu să arunci niște zâmbete false de-a lungul zilei și să te comporți ca și cum totul este perfect atunci când nu este deloc așa.

Citește și :   Mesaje de Dragobete

Când te cerți cu partenerul tău, asigură-te că ai grijă de modul în care te ocupi de situație. Asigură-te că lupți corect. Oferă-ți câteva secunde ca să te poți calma înainte de a spune ceva. Păstrează-ți nivelul de temperament. Asigură-te că vorbești exact la subiect. Asigură-te că îți tratezi iubitul cu la fel de mult respect ca în orice altă zi, mai fericită. Doar pentru că ești supărată pe el nu înseamnă că ai încetat să-l mai iubești. Nu înseamnă că ești bucuroasă să-l vezi supărat.

Când te cerți cu sufletul tău pereche, poate fi frustrant, dar nu este niciodată înfricoșător. Nu-ți mai pune semne de întrebare dacă această ceartă îți va încheia relația, pentru că știi că nu este cazul. Trebuie să fii sigură că voi doi puteți trece prin orice. Trebuie să conștientizezi că veți supraviețui fiecărei încercare a vieții. Știi că sunteți mai puternici decât cele mai slabe momente ale voastre. Știți că aparțineți unul altuia!

affair anniversary asad 1024960

3 thoughts on “Atunci când te cerți cu sufletul tău pereche…

  1. Multe probleme s ar rezolva daca am renunta la orgolii si daca ne am infrana limba, instinctul de a jingi si a spune lucruri pe care mai tarziu le regretam, dar care raman spuse.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: