Atunci când iubești pe cineva, vei investi în tine

Atunci când iubești pe cineva, vei investi în tine

Atunci când iubești pe cineva, nu te vei simți mereu confortabil. Nu te vei opri din a face lucruri frumoase pentru ea. În mod constant te vei strădui să o faci mai fericită decât ieri. Vei continua să evoluezi.

Atunci când iubești pe cineva, te vei strădui să devii o persoana mai bună, pentru că vrei ca ea să fie cea mai fericită. Vei incerca pe cât de mult posibil să uiti de greutăți, deoarece nu vrei să o rănești accidental datorită problemelor tale din trecut.

Atunci când iubești pe cineva, lucrezi la problemele tale cu furia. Vei încerca din răsputeri să te controlezi, pentru a nu-i spune cuvinte urâte sau să apară neînțelegeri. Nu vrei să țipi fără motiv. Nu vrei să-i fie teamă să-ți mărturisească toate temerile si secretele ei, pentru că nu poți purta o conversație matură, adultă.

Atunci când iubești pe cineva, lucrezi la problemele tale de comunicare. Vei exprima mai multă pasiune. Vei vorbi cu ea despre ceea ce te deranjează în loc să ții totul pentru tine. O complimentezi și îi spui acele două cuvinte imediat cum iți trece prin minte în loc să le păstrezi pentru tine. Iți permiți să fii deschis. Nu te retragi și cu siguranță nu minți.

Atunci când iubești pe cineva, corectezi problemele cu încrederea. Îi vei oferi spațiul de care are nevoie. Îi vei permite să se întâlnească cu prietenii. Îi vei permite să îndrăgească vedete. O vei lăsa să folosescă telefonul, fără să o verifici agresiv, pentru că ai încredere în ea și vei știi că nu te va răni niciodată. Știi că e de partea ta. Știi că niciodată nu-ți va fi necredincioasă.

Citește și :   Când iubești pe cineva

Atunci când iubești pe cineva, lucrezi la problemele pe care le-ai abandonat cândva. Nu sabotezi relația. Nu-ți vei face griji cum că în cele din urmă te va părăsi la fel ca în precedentele relații. Încetezi în a mai spune lucruri de felul : dacă ne căsătorim, dacă vom rămâne împreună și vom vorbi cu certitudine. Iți vei îngădui să te simți încrezător în propriul angajament, chiar dacă astă sună înfricoșător.

Atunci când iubești pe cineva, vei încerca să devii persoana pe care o merită. Încerci să te simți vrednic de dragostea ei.

Atunci când iubești pe cineva, nu vei simți nevoia să pierzi zece kilograme ca să o impresionezi sau să-ți schimbi întreaga garderobă doar ca să pari mai atrăgător. Modificările pe care le vei face, vor veni din interior. Și nu vei face aceste modificări pentru că ea ți-a cerut lucrul acesta. Te iubește așa cum ești de fapt. Dar tu ești conștient că pentru a crea o relație puternică sunt câteva lucruri la care mai trebuie să lucrezi. Și ești dispus să faci asta. Ai face orice pentru ea.

Atunci cand iubesti pe cineva - Loveisaname
Atunci cand iubesti pe cineva – Loveisaname

Similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: