Când iubești pe cineva, nu încerci să îl controlezi

Când iubești pe cineva, ai încredere că respectiva persoană va lua deciziile corecte. Nu te panichezi de fiecare dată când pleacă de acasă fără tine ca să se întâlnească cu un prieten sau când întârzie puțin să revină acasă de la serviciu – pentru că știi că nu face nimic schițat. Știi că nu există niciun mare secret pe care încearcă să-l ascundă de tine.

Știi că nu te va trăda niciodată. Nu ar face niciodată nimic pentru a te răni. Acesta este motivul pentru care crezi cu exactitate tot ceea ce îți spune. Dacă îți spune că merge până la magazin, înseamnă că chiar acolo se duce. Dacă îți spune că ia masa cu un anumit prieten, exact cu acel prieten se va întâlni. Nu există niciun motiv să te îngrijorezi atunci când pleacă de acasă.

Când iubești pe cineva, nu pui la îndoială orice mișcare pe care o face. Nu vei fi geloasă atunci când petrece ceva timp cu prietenii.

Când iubești pe cineva, nu încerci să controlezi orice mișcare pe care o face. Nu îl manipulezi pentru a-ți oferi tot ceea ce îți dorești. Nu îl faci să-și anuleze planurile cu prietenii și să petreacă mai puțin timp la locul de muncă, astfel încât să poți continua să obții fiecare uncie din atenția sa. Nu încerci să te transformi în centrul universului său. Nu încerci să îi privezi libertatea pentru a te simți mai confortabil.

Când iubești pe cineva, este important să stabilești granițe și să explici așteptările relației tale. Este important să știe ce tip de comportament te va supăra și cu ce ești de acord. Dar nu ar trebui să îi impui ce să poarte, să mănânce, să spună sau să facă. Nu ar trebui să simți ca și cum el ar fi în sarcina ta, deoarece nu ești șeful lui sau părintele său. Ești partenera lui, coechipierul lui.

Când iubești pe cineva, nu încerci să îi controlezi acțiunile și să îl transformi în altcineva. Îl iubești exact așa cum este, ceea ce înseamnă că nu ar trebui să simți nevoia să îi influențezi deciziile. Nu ar trebui să simți nevoia de a-l schimba într-o versiune diferită, pe care o consideri superioară.

Când iubești pe cineva, nu încerci să îl controlezi. Îi permiți să ia propriile decizii, deoarece ai încredere că va lua o decizie corectă. Ai încredere că nu te va răni niciodată.

man carrying woman 1464565

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top