Chiar dacă ție ți-e teamă că mă vei pierde, mie nu îmi este.

Nu e indiferență, dar sunt increzătoare că voi face mereu ceea ce pot ca să te păstrez. Sunt increzătoare în nenumăratele moduri în care îți voi arăta cât de mult însemni pentru mine, chiar și prin lucrurile mici îți vei da seama, îmi voi aminti mereu să te fac să te simți iubit, apreciat și înțeles.

Îmi va fi frică că te voi pierde doar dacă știu că nu fac suficiente lucruri pentru a te păstra lângă mine, ceea ce cred că nu va fi cazul. Pentru că aici este vorba despre a trăi fără regrete, trebuie să mă dedic fiecărei experiențe și să o trăiesc ca și cum ar fi ultima mea experiență, ca atunci când mă voi uita înapoi să pot spune că am încercat ceea ce era cel mai greu de realizat și am reușit, și nu aș schimba nimic.

Și cred că nu mă tem să te pierd, pentru că atunci când mă gândesc la o pierdere, consider că pot pierde doar ceea ce nu am avut niciodată sau ceea ce nu am apreciat și atâta timp cât îmi dai șansa, mă vei avea întotdeauna  și atâta timp cât suntem impreună, te voi aprecia mereu.

Am pierdut pe cineva înainte, din cauza a ceea ce nu am reușit să văd, din cauza a ceea ce nu am reușit să iubesc, dar mi-am invătat lecția acum. Am invătat că, dacă nu încerci să iubești pe cineva în timp ce îl ai, el va căuta pe altcineva să-l iubească, să îi fie dedicat și să aibă grijă de el.

Citește și :   Provocarea de 30 de zile

Și poate de asta ți-e frică că mă vei pierde, pentru că în adâncul tău știi că nu vei fi în stare să mă iubești așa cum ar trebui, tu știi că nu vei fi capabil să mă ți în brațe așa cum am eu nevoie.

Dar am învățat că dacă te confrunți întotdeauna cu posibilitatea de a pierde pe cineva pe care-l iubești sau de care îți pasă și  lași ca asta să te oprească să fi cu cineva, vei fi mereu singur.

Te vei întreba mereu ce e pe de cealaltă parte a fricii , îți pot spune că e frumos, uneori confuz, dar liniștitor, complicat uneori, dar emoționant și mai presus de toate, este o schimbare în viață.

Lasă-mă să te asigur că, dacă ți-e frică că mă vei pierde, să nu-ți mai fie , dar dacă ți-e frică să mă iubești, atunci chiar nu te pot ajuta !

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: