Când iubești pe cineva

Când iubești pe cineva, nu îl abandonezi atunci când trece printr-o perioadă dificilă. Nu îl lași singur să-și facă față problemelor lui, în timp ce tu te distrezi cu prietenii. Nu aștepți până când va avea o dispoziție mai bună ca să poți să stai din nou cu el. Nu vei dispărea imediat ce relația ta va înceta să mai fie atât de perfectă.

Save us PDF loveisaname

Nu ai timp? Salvează articolul ca PDF

Obosit? Descarcă articolul PDF pentru a-l citi mai târziu

Când iubești pe cineva, rămâi alături de el indiferent de situație. Îl ajuți atunci când se luptă. Îl lași să plângă pe umărul tău. Nu contează dacă din punct de vedere practic problema lui nu are nicio legătură cu tine. Dacă îl deranjează, atunci te deranjează și pe tine. Durerea lui este și durerea ta, deoarece sunteți o echipă. Sunteți împreună în asta.

Când iubești pe cineva, nu îl abandonezi atunci când ajutorul tău ar fi un inconvenient pentru tine. Nu îl vei lăsa atunci când vei avea o oportunitate mai bună. Nu îi ignori mesajele atunci când are nevoie să vorbească cu tine, atunci când simte nevoia să-ți audă vocea, doar pentru că ai alte lucruri pe care preferi să le faci.

Când iubești pe cineva, nu îl lași să se descurce singur. Nu pui mai mult accent pe tine decât pe el.

Când iubești pe cineva, nu îi abandonezi atunci când relația ta trece printr-o perioadă dificilă. Nu trântești ușa și nu pleci ore întregi, zile în șir, în loc să încerci să vă rezolvați problemele.

Când iubești pe cineva, nu faci alegeri care par mai ușoare pentru tine, deși știi că acestea ar fi mai dificile pentru partenerul tău. Nu îl pui să treacă prin iad în timp ce tu te bucuri de o viață bună.

Atunci când iubești pe cineva, nu îl abandonezi sub presupunerea că după ceva timp va fi bine. Nu îl acuzi că este supra dramatic sau suprasensibil. Nu îi discreditezi sentimentele, temerile, luptele.

Când iubești pe cineva, nu îl abandonezi, pentru că el are încredere în tine că vei face ceea ce trebuie. Tu ești persoana pe care ar trebui să poată conta. Tu ești persoana care se presupune că dorește ceea ce este mai bun pentru el. Tu ești persoana care se presupune că ar trebui să-i pese.

Când iubești pe cineva, relația ta nu va fi întotdeauna ușoară. Persoana iubită nu va fi întotdeauna într-o dispoziție bună, fericită. Nu va avea întotdeauna cel mai bun comportament. Uneori, îl vei vedea zbierând. Uneori, îl vei vedea speriat. Alteori, îl vei vedea supărat.

Dar dacă vă iubiți și vă respectați și vă tratați cum trebuie unul pe celălalt, nu va conta în ce stare de spirit este, pentru că tu îi vei fi alături indiferent de situație. Nu-l vei abandona. Nu îl vei lăsa să treacă prin nimic de unul singur. Vei fi mereu alături de ei. Îl vei ajuta să treacă prin toate.

adult back view beach 320036
Când iubești cu adevărat … Loveisaname

3 thoughts on “Când iubești pe cineva”

 1. “Când iubesti pe cineva”,
  El e “tu” iar tu esti “ea”
  Amândoi deveniti “una”,
  Cum e Soarele si Luna.
  Luminând ziua si noaptea,
  Iubind pacea, LIBERTATEA…
  Fiti iubiti si fericiti, de Dumnezeu ocrotiti, dragi copii, bunici, parinti!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top