Liniștește-te, nu ai rămas în urmă.

Liniștește-te deoarece nu ai rămas în urmă. Nu există un fel de loc în care trebuia să fii la un moment dat odată cu trecere timpului. Nu există locul în care trebuia să fii acum.

Poate prietenii tăi profesează într-un anumit domeniu sau au o relație stabilă – dar asta nu înseamnă că ai rămas în urmă doar pentru că încă lucrezi la lucrurile acestea. Viața nu este o cursă. Se presupune că nu trebuie să alergi pentru a trece primul linia de sosire. Călătoria este doar a ta. Nu ar trebui să te compari cu vechii tăi colegi sau veri. Ar trebui să te concentrezi pentru că eșecul lor nu înseamnă succesul tău.

Save us PDF loveisaname

Nu ai timp? Salvează articolul ca PDF

Obosit? Descarcă articolul PDF pentru a-l citi mai târziu

Liniștește-te pentru că nu ai făcut nimic greșit. Poate ai petrecut mult timp urmărind persoana greșită. Sau poate ai petrecut mulți ani urmărind ceva ce acum nu te mai interesează. Nu este nimic greșit în asta. Nu înseamnă că ai dat greș. Înseamnă că ai reușit să te descoperi în ultimii ani. Înseamnă că te transformi în persoana care trebuia să fii. Este un lucru bun.

Liniștește-te pentru că nu ești prea bătrân să faci schimbări. Oricât de înfricoșător este să schimbi traseele de carieră sau să închei o relație de termen lung, este ceva ce se întâmplă în fiecare zi. Iți este permis să-ți schimbi părerile. Nu ar trebui să te simți vinovat. Nu ar trebui să te simți ca și cum toți anii care au trecut înseamnă timp pierdut. Aceștia te-au adus unde te afli acum.

Liniștește-te pentru că încă este suficient timp pentru tine. Nu este necesar să atingi succesul în cei 20 de ani. Mulți oameni încă se gândesc la această vârstă. Amintește-ți că rețelele de socializare mint. Nu cunoști adevărul din spatele unui story. Nu poți face o comparație atunci când nu cunoști detalii – chiar și dacă știi unele detalii, nu are sens să transformi fericirea ta într-o competiție.

Liniștește-te deoarece nimeni nu o să te judece la fel de tare precum o faci tu. Ești propriul tău inamic. În ciuda a ceea ce-ți spui, nimănui nu-i este rușine cu tine. Nimeni nu este dezamăgit de tine. Iar dacă sunt, sunt prea răi. Ai dat tot ce ai avut mai bun și asta este tot ce poți face.

Calmează-te, deoarece să te ocupi de fiecare mică greșeală pe care ai făcut-o în trecut nu te va ajuta. Nu ar trebui să te critici cu privire la modul în care te-ai descurcat sau să-ți reproșezi că puteai să depui mai mult efort. Nu ar trebui să te superi prea mult pentru că ai pierdut o posibilitate. Nu poți schimba ce s-a întâmplat ieri dar deții controlul total la ce se va întâmpla mâine, așa că asigură-te că înaintezi în loc să mergi înapoi.

Calmează-te deoarece te descurci mai bine decât ai crede. Trebuie să ai mai multă încredere. Va trebui să-ți iei câteva secunde din viața ta să privești înapoi și realizezi cât de mult ai evoluat. Poate că nu ai găsit încă ceva concret – dar asta înseamnă doar că va trebui să privești mai adânc înspre viitor.

Liniștește-te, nu ai rămas în urmă.
Liniștește-te, nu ai rămas în urmă.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top