Mai bine te căsătorești mai târziu decât să alegi persoana nepotrivită

Nu trebuie să te stabilești la casa ta la douăzeci de ani. Nu trebuie să găsești iubirea vieții tale în timp ce ești la liceu sau la facultate. Nu trebuie să-ți începi povestea de dragoste de la o vârstă fragedă. Este mai bine să aștepți până când vei fi mai în vârstă pentru a te stabili cu persoana potrivită decât să rămâi cu persoana nepotrivită când ești încă tânără.

carturesti.ro

Dacă ai avut parte doar de oameni toxici în trecut, atunci nu ar trebui să te simți prost pentru că ești singură. Ar trebui să fii mândră de tine că te păstrezi pentru cineva mai bun. Ar trebui să fii fericită că ai decis să nu te mulțumești cu puțin.

Nu este deloc jenant dacă eşti singură la douăzeci de ani. Poți folosi acest timp pentru a te găsi pe tine însuți. Poți folosi acest timp pentru a avansa în carieră. Poți folosi acest timp pentru a te întâlni cu oamenii nepotriviți și pentru a învăța lecții despre dragoste. Nu există nicio regulă care să spună că ar trebui să fii deja căsătorită.

Chiar dacă toată lumea din grupul tău de prieteni începe să posteze fotografii cu logodnele lor, cu rochiile de mireasă și ecografiile, nu ar trebui să simți că ai rămas în urmă. Este mai bine să faci ceva corect decât să faci ceva repede. Majoritatea oamenilor nu au norocul să-și cunoască sufletul pereche la o vârstă fragedă. Majoritatea oamenilor sunt meniți să caute mai mult timp.

Dacă trebuie să alegi între a fi ultima persoană din grupul tău de prieteni care s-a căsătorit sau a te căsători cu persoana greșită pentru a te potrivi standardelor societății și pentru a arăta ca și cum ai avea o viață fericită, atunci ar trebui să alegi întotdeauna prima opțiune. Ar trebui să alegi întotdeauna adevărata fericire.

Citește și :   Însemnătatea binelui pentru educaţia individului

Este mai bine să te căsătoreşti mai târziu decât să te căsătoreşti cu persoana greșită. Nu te grăbi. Fii răbdătoare. Nu te convinge că ar trebui să fii căsătorită până la o anumită vârstă. Nu există o cronologie stabilită. Dacă nu ești încă pregătită pentru căsătorie, nu te grăbi.

Dacă relația ta este menită să dureze pentru totdeauna, sufletul tău pereche nu va pleca nicăieri, indiferent dacă numele voastre sunt sau nu scrise pe un certificat de căsătorie.

Nu lăsa societatea să te convingă să te miști mai repede decât te simți tu confortabil. Nu lăsa societatea să te preseze să te căsătoreşti cu prima persoană cu care ai o relație.

Nu ar trebui să te decizi să te căsătorești cu persoana cu care eşti într-o relație doar pentru că au trecut mulți ani de când sunteți împreună  și toți cei din jurul tău au trecut deja pe culoar. Ar trebui să decizi să te căsătorești doar pentru că iubești această persoană, vrei să-ți petreci pentru totdeauna timpul alături de această persoană, nu-ți poți imagina viitorul fără această persoană.

Până când găsești pe cineva care să fie demn de dragostea ta, ar trebui să rămâi singură. Ar trebui să reziști pentru relația potrivită. Ar trebui să-ți promiți că te vei căsători cu persoana potrivită.

Doar pentru că toată lumea din jurul tău se căsătorește nu înseamnă că este timpul tău să faci același lucru. Așteaptă până apare persoana potrivită pentru tine, chiar dacă asta durează ani, chiar dacă durează o viață întreagă.

Similare

%d bloggers like this: