Nu lăsa relațiile toxice să te convingă că e mai bine să fii singură.

Vei fii mai bine singură decât cu un partener toxic care nu poate să-ți vadă valoarea. Vei fii mai bine singură decât cu cineva care te face să plângi și să adormi tristă în fiecare noapte.

Nu trebuie să ajungi să stai niciodată cu o persoană nepotrivită, doar ca să poți spune că ai o relație și nu ești singură. Viața pe cont propriu nu este rea nici pe jumătate. A fi pe cont propriu este la fel de frumos ca și a fi într-o relație.

Dar asta nu înseamnă că ar trebui să renunți la relații pentru totdeauna. Asta nu înseamnă că ar trebui să-i îndepărtezi pe cei care arată interes pentru tine, pentru că consideri că vor ajunge să te rănească în cele din urmă. Nu trebuie să lași relațiile toxice să te convingă că ești mai bine singură.

Dacă găsești pe cineva care te face să simți fluturi în stomac, ar trebui să-i dai o șansă. Nu trebuie să te arunci cu capul înainte în relație. Fii răbdătoare. Nu te grăbi. Mișcă-te într-un ritm care te face să te simți confortabil.

Dacă nu ești mulțumită de limitele pe care i le-ai impus, atunci îl poți elimina din viața ta. În mod clar nu este o persoană potrivită pentru tine. Dar dacă rămâne, dacă îți demonstrează că poți avea încredere, dacă declară clar că te respectă și te admiră și că se bucură de petrecerea timpului cu tine, nu este deloc rău să îi dai o șansă.

Nu toate relațiile sunt toxice. Nu toate cuplurile își fac un obicei din insulte și certuri. Nu toate căsătoriile se termină în resentimente și divorț. Nu ar trebui să-ți închizi inima atunci când ai găsit pe cineva dispus să se poarte cu blândețe. Nu ar trebui să fugi când te confrunți cu cineva care ți-ar putea schimba viața în bine. Nu ar trebui să lași frica ta de trecut să stea în calea unui viitor plin de oportunități.

Citește și :   Olimpici sau tocilari?

Chiar dacă ai experimentat doar iubiri toxice în trecut, dragostea poate fi blândă. Te poate face să te simți în siguranță. Trebuie pur și simplu să găsești persoana potrivită, o persoană care scoate în evidență cea mai blândă parte a ta. El ar trebui să te facă să te simți confortabil să fii tu însuți.

Nu lăsa iubirile toxice să te convingă că e mai bine singură decât cu un partener care este tot ce ți-ai dorit vreodată. Nu presupune că trecutul se va repeta și că toate relațiile sunt la fel. Nu presupune că ești un monstru de neiubit care nu va convinge niciodată pe cineva să rămână.

Persoana potrivită ar putea fi chiar după colț. Ar trebui să fii pregătită pentru momentul în care va veni. Ține minte, meriți lucruri frumoase. Nu lăsa pe nimeni să-ți spună altfel. Ești demnă de tot succesul care este destinat să-ți vină în cale. S-ar putea să nu găsești dragostea vieții tale mâine, așa că bucură-te de viața de “burlac”. Dar, te rog, nu fugi de iubire când ai parte de ea. Nu te priva de cineva special doar pentru că frica ta este mai mare decât speranța ta.

Nu lăsa relațiile toxice să te convingă că e mai bine să fii singură.

Similare

%d bloggers like this: