Nu mai aștepta ziua de “mâine” pentru a începe să-ți urmezi visele. Nu există niciun motiv să aștepți când poți face primul pas spre obiectivele tale chiar astăzi. Amintește-ți, ai voie să începi cu puțin. Nu trebuie să faci un salt uriaș, care să-ți schimbe viața total. Poți face pași mici (dar necesari) către un viitor mai luminos. Și poți începe chiar acum.

Îți datorezi ție să alergi după visele tale. Dacă nu încerci niciodată, atunci vei fi împovărată de regretele tale. Întotdeauna te vei întreba cum ar fi fost viața ta dacă ai fi profitat de fiecare oportunitate care ți-a ieșit în cale. Nu lăsa să se întâmple asta. Nu permite ca în viitor să  ajungi să fii dezamagită de tine. Ai atât de mult potențial ascuns și meriți să-l explorezi. Nu trebuie să stai, visând cu ochii deschiși la ceea ce ai putea face în viitor. Poți lua măsuri chiar acum. Poți face orice vrei să faci și poți face asta începând de astăzi.

Nu contează câți ani ai sau câți oameni ți-au spus că nu vei reuși niciodată. Chiar și cei mai de succes oameni au avut îndoieli cu privire la faptul că au făcut ce era necesar pentru a reuși în domeniul lor. Chiar dacă este greu, trebuie să ignori îndoielile din adâncul minții tale. Ignoră teama care te oprește din a începe. Ignoră-i pe cei care te urăsc, ignoră-i pe cei care încearcă să te descurajeze doar pentru a se simți ei mai bine cu ei înșiși.

La sfârșitul zilei, trebuie să faci ceea ce te face să fii cea mai fericită. Descoperă o cale care te va duce la cea mai mare satisfacție. Dacă permiți fricii tale să obțină tot ce este mai bun din tine, nu te vei ierta niciodată. Trebuie să treci dincolo de nesiguranțe și să-ți explorezi întregul potențial. Este ceea ce ți-ai încuraja prietenii să facă, așa că de ce nu-ți dai același impuls?

Citește și :   Utilitatea scrierii unui jurnal - Forma de rezistență în lupta cu timpul

Amintește-ți, acest lucru nu înseamnă că trebuie să renunți la munca de zi cu zi. Asta nu înseamnă că trebuie să renunți la viața stabilă pe care ți-ai construit-o deja. Uneori, a-ți urma visele înseamnă să-ți acorzi puțin timp pentru a-ți urma pasiunea în fiecare zi. Uneori, înseamnă o ușoară schimbare în programul tău. Nu trebuie să renunți la tot pentru a-ți urma instinctul. Poți încerca să-ți echilibrezi visele cu viața pe care o ai acum. Dacă merge bine, atunci poți continua schimbarea.

Nu lăsa pe nimeni să te convingă să nu-ți urmărești visele. Trebuie să ai încredere în tine. Crede în tine. Oferă-ți o șansă. Întreabă-te ce ar fi mai rău. Dacă ai încerca și ai eșua și ai încerca din nou, sau dacă nu ai fi aflat niciodată de ce ești cu adevărat capabilă să obții.

Urmează-ți visele, chiar dacă asta înseamnă că s-ar putea să te confrunți cu respingeri. Urmează-ți visele, chiar dacă asta înseamnă că ar putea fi nevoie să ieși din zona ta de confort. Urmează-ți visele, chiar dacă înseamnă să pășești în necunoscut.

Urmărește-ți visele azi, nu mâine.

Similare

%d bloggers like this: