Pe bune, există atât de multă presiune asupra fetelor din ziua de azi pentru a fi într-un anumit fel, cum să se îmbrace, ce carieră să urmeze, ce activități sunt considerate acceptabile pentru societate.

carturesti.ro

De când este în regulă ca altcineva să dicteze modul în care ar trebui să-ți trăiesti viața? Ni s-a dat doar o viață de trăit, o viață de care să profităm la maxim, să ne realizăm obiectivele și visele și să fim fericiți.

Așa că fă ce te face fericită.

Știu, sună mult mai simplu decât este. Știu că ești genul de fată care pune pe oricine altcineva înaintea sa, fata căreia îi pasă de ce crede lumea .

Le spui prietenilor tăi să se bucure de viață, să nu asculte de alții atunci când vine vorba de visele lor, dar niciodată nu-ți urmezi propriul sfat.

Este timpul  să începi să faci lucrurile care te fac fericită și să încetezi să-ți mai pese de ce spun cei din jurul tău.

Vor exista întotdeauna anumite persoane care nu vor fi de acord cu tine, nu vor fi de acord cu alegerile tale, dar în cele din urmă cei care țin la tine te vor sprijini în orice.

Dacă nu ești mulțumită de locul în care trăiești, mută-te și explorează lumea. Nu-ți căuta doar un loc de muncă, găsește-ți o carieră care te va face fericită când te trezești în fiecare dimineață pentru a merge la locul de muncă, în loc să te plângi în fiecare zi că nu-ți place ceea ce faci.

Dacă vrei să mergi la facultate, studiază ceea ce este important pentru tine, nu ceea ce zic ceilalți că ți s-ar potrivi.

Citește și :   Esența feminină întruchipează energia

Uită-te la tine și decide ce vrei, chiar dacă asta inseamnă să ai o conversație lungă cu tine însuți sau să vorbești cu cineva de încredere.

Viața nu este întotdeauna ușoară, iar căile pe care le luăm nu sunt permanente. Poți face greșeli, poți face cât de multe poți pentru că cel puțin atunci trăiești.

Dacă dorești să te îndrăgostești, fă-o, găsește pe cineva care cântă un cântec pe care doar tu îl înțelegi. În cazul în care dorești să ai o familie, atunci e minunat, dar chiar dacă nu vrei asta, este foarte bine , de asemenea. Tu nu trebuie să râmăi la standardele societății în ceea ce o femeie ar trebui să facă și ar trebui să fie. Dacă nu îți dorești copii, atunci nu face. Nu te face mai puțin femeie lucrul ăsta.

Poartă ce vrei, fă cumpărături din ce magazine vrei, nu contează ce cred alții, contează cât de confortabil te simți tu în hainele pe care le porți.

Ești o femeie frumoasă, care nu va fi definită de reprezentarea societății a unei femei.

Vrei să te uiți la fotbal Duminică, să bei o bere și să stai cu băieții? Fantastic.

Vrei să iei micul dejun îmbrăcată într-o rochie frumoasă? Foarte bine. Acestea sunt două scenarii complet diferite , dar nu contează, pentru că tu faci lucrurile care te fac fericită.

Nu te mai gândi dacă te portrivești sau nu cu restul lumii, nu te-ai născut ca să te amesteci cu toți ceilalți ci ca să ieși în evidență.

Nu lăsa lumea să-ți fure strălucirea , pentru că viața este prea scurtă ca să nu faci ceea ce îți dorești.

Citește și :   4 căi să fii mai eficient astazi

Similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: