Ai voie să pleci din orice poveste

Ai voie să pleci din orice poveste în care nu te regăseşti!

Ai voie să părăseşti orașul care ţi-a estompat lumina în loc să o facă să strălucească mai intens, ai voie să-ţi împachetezi toate bagajele și să o iei de la capăt în altă parte și ai voie să-ţi redefineşti sensul vieții.

Ai voie să renunți la locul de muncă pe care îl urăşti, chiar dacă lumea îţi va spune să nu faci asta, ai voie să cauţi jobul care să te facă să aștepti cu nerăbdare ziua de mâine și restul vieții tale.

Ai voie să părăseşti persoana pe care o iubeşti dacă te tratează prost, ai voie să te pui pe primul loc și ai voie să pleci când simţi că ai încercat de prea multe ori ca relaţia să meargă, dar nimic nu s-a schimbat.

Ai voie să renunţi la prieteniile toxice , ai voie să fii înconjurat de persoane care te încurajează și ţin la tine. Ai voie să alegi tipul de energie de care ai nevoie în viața ta.

Ai voie să te ierţi pentru cele mai mari și cele mai mici greșeli pe care le-ai făcut și ai voie să fii bun cu tine.

Ai voie să te eliberezi de propriile tale așteptări. Câteodată considerăm că a renunţa este un lucru rău , dar uneori să renunţi este cel mai bun lucru pe care îl poţi face pentru tine.

Părăsirea îţi permite să schimbi direcțiile, pentru a începe din nou, pentru a te redescoperi și pentru a redescoperi lumea. Renunţarea uneori, te scutește să rămâi blocat în locul nepotrivit, cu oamenii nepotriviți.

Ai întotdeauna posibilitatea de a alege să pleci până când vei găsi locul din care faci parte si ceea ce te face fericit.

Ai chiar permisiunea de a renunţa la “ vechiul tu “ și să te reinventezi.

Dacă vreodată te afli într-o poveste greșită, amintește-ti că ai voie să pleci!

go

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top