Unii oameni se enervează atunci când începi să te pui pe primul loc.

Unii oameni se supără atunci când începi să te iubești mai mult pe tine, pentru că acum spui “nu” mult mai des decât „da”. Acum îți folosești vocea și spui lucruri pe care nu sunt obișnuiți să le audă de la tine. Acum îți cunoști propria valoare și nu te mulțumești cu bucățile cu care obișnuiai să te mulțumești atunci când încă sufereai și nu erai conștientă de puterea ta.

Acum realizezi care sunt persoanele care vor doar să profite după tine și persoanele care te mint și încearcă să te păcălească. Acum te protejezi chiar dacă asta înseamnă să-i dezamăgești pe alții.

Unii oameni se supără pentru că le este dor de vechea versiune a ta. Le este dor de persoana cu care s-au obișnuit. Le este dor de cea pe care o puteau manipula cu ușurință pentru că știau că tu vei fi mereu acolo, le vei pune mereu nevoile lor mai presus de ale tale și știau că îi vei alege mereu pe ei în locul tău.

Acum te alegi pe tine însuți și te pui pe primul loc și nu le mai faci pe plac. Acum nu-ți pasă dacă te abandonează sau nu mai petrec timp cu tine pentru că în sfârșit îți iubești propria companie și realizezi că ești perfectă fără dragostea și aprobarea unora. Acum te concentrezi pe tine și faci ca lucrurile să se întâmple și asta îi enervează pe unii oameni.

Și nu este întotdeauna din rea voință sau din intenții rele, dar acelui prieten îi plăcea atunci când îl ajutai ori de câte ori avea nevoie de tine. Fostului tău iubit i-a plăcut faptul că erai încă agățată de el chiar și după toată suferința pe care ți-a provocat-o. Acelui șef îi plăcea când te discredita, astfel încât să-și poată lua tot meritul pentru că știa că nu te vei plânge. Acelui membru al familiei i-a plăcut când te învinovățea pentru toate eșecurile și greșelile sale.

Citește și :   Este momentul să renunț la tine

Este simplu, oamenilor nu le place când vezi prin minciunile și manipulările lor. Oamenilor nu le place când obișnuiai să lași lucrurile să meargă, dar acum vorbești. Oamenilor nu le place când obișnuiai să-i faci să se simtă bine cu ei înșiși, dar acum le reproșezi tot ce nu îți convine și oamenilor nu le place când îi tratezi la fel cum te tratează ei.

Unii oameni se enervează atunci când începi să te iubești mai mult pentru că înseamnă că nu vei mai fi disponibilă pentru lipsa de respect sau pentru a le tolera comportamentul, iar aceștia sunt exact oamenii care te-au făcut să-ți pui la îndoială propria valoare și te-au făcut să te simți ca și cum nu meriți mai mult.

Te-ar trage mereu înapoi în mediul lor toxic ori de câte ori ai încerca să fugi de ei, dar nimic nu se simte mai bine decât să te eliberezi de această toxicitate și de judecățile lor. Nimic nu se simte mai bine decât să pariezi pe tine și să câștigi. Nimic nu se simte mai bine decât să privești în ochi acești oameni în ochi și să realizezi că nu te mai intimidează și nu mai sunt pe un piedestal. Nimic nu se simte mai bine decât a pune oamenii înapoi la locul lor și a te pune pe tine pe primul loc.

Unii oameni se enervează atunci când începi să te pui pe primul loc.

Similare

%d bloggers like this: