Atunci când ești ignorat, amintește-ți următoarele 8 lucruri

Atunci când ești ignorat, amintește-ți următoarele 8 lucruri:

  1. Dacă nu vrea să fie cu tine, înseamnă că nu este persoana potrivită pentru tine. Nu cred că îți dorești să petreci prea mult timp întrebându-te dacă persoana care te-a ignorat a fost persoana potrivită pentru tine sau nu – deoarece persoana potrivită nu te-ar lăsa niciodată în seen. Nu ar dispărea fără vreo explicație. Nu te-ar lăsa să te întrebi dacă ai greșit cu ceva. Această persoană care te-a ignorat nu este persoana potrivită pentru tine, așa că nu te stresa prea mult cu privire la absența sa. Persoana potrivită va rămâne.
  2. Să găsești iubirea adevărată nu este ușor. În filme totul pare ușor. Cuplurile care au fost împreună de la liceu sau de la facultate s-ar putea să pară că și-au găsit persoana potrivită ușor. Dar pentru majoritatea oamenilor, întâlnirea sufletului pereche nu se întâmplă rapid. Poate dura zeci de ani pentru a-ți  întâlni jumătatea perfectă. Nu te compara cu oamenii din jur care au avut norocul să aibe parte de dragoste mai repede. Nu sunt superiori ție. Pur și simplu se află într-o călătorie diferită față de tine.
  3. Ar trebui să fii mândru că ești ignorat. Să fi ignorat o dată este destul de rău. Când se întâmplă din nou și din nou, este firesc să nu mai încerci. Dar ai fost suficient de curajos să-ți pui sufletul pe tavă de nenumărate ori. Ar trebui să fii mândru de tine pentru că refuzi să lași ignoranța și indiferența să ia tot ce este mai bun din tine.
  4. Nu tu ești cel care ar trebui să se simtă jenat. Persoana care te-a ignorat ar trebui să fie jenată. Ar fi trebuit să fie suficient de respectuos pentru a-ți spune că nu este interesat de tine. Ar fi trebuit să-ți dea o explicație despre faptul că nu vrea să te mai vadă. Tu nu ai greșit deloc.
  5. Aproape toată lumea a fost sau este ignorată de către cineva. Nu ești singura persoană și nici ultima care s-a întrebat cum de s-a distanțat persoana iubită. În epoca întâlnirilor moderne, aproape toată lumea a trecut prin această experiență. Frecvent. Nu presupune că este ceva în neregulă cu tine sau că nu ești o persoană demnă de a fi iubită pentru că nu ești singura persoană care a avut parte de ignoranță și indiferență.
  6. A fi singur nu este un lucru rău. Nu poți presupune că viața ta ar fi mult mai bună dacă ai fi într-o relație. Iubirea nu este singurul lucru de care ai nevoie pentru a fi fericit. De fapt, poți fi perfect fericit fără o relație. Nu te baza pe altcineva pentru a-ți schimba viața. Poți face asta singur.
  7. Este bine să fii supărat. E greu să pierzi pe cineva cu care credeai că ai potențial. Chiar dacă vă cunoașteți doar de câteva săptămâni sau chiar zile, este totuși supărător să aflii că nu vă este menit să fiți împreună până la urmă. Este în regulă să fii puțin supărat.
  8. Nu toată lumea va pleca. Odată ce îți vei găsi persoana potrivită, ar putea fi greu să accepți că de fapt va rămâne, dar nu toată lumea te va abandona. Unii oameni spun asta atunci când fac promisiuni. Nu ți-ar face niciodată rău.

Similare

%d bloggers like this: