Vreau doar să mă fac înțeles – lucrurile nu vor arăta întotdeauna bine la prima strigare.

Vreau doar să mă fac înțeles – lucrurile nu vor arăta întotdeauna bine la prima strigare.

Avem nevoie de timp.

Să depășești unele momente din viața ta poate însemna să aștepți zile, săptămâni, luni chiar ani buni. Nu este ușor, și nu găsești întotdeauna soluții peste noapte. Va trebui să ai răbdare cu inima ta și să fii atent cu sufletul tău.

Save us PDF loveisaname

Nu ai timp? Salvează articolul ca PDF

Obosit? Descarcă articolul PDF pentru a-l citi mai târziu

Dar în timp ce citești aceste lucruri nu trebuie să te sperii. Nu te gândi că nu vei mai fi niciodată bine. Nu-ți face griji în legătură cu viitorul tău și nu lăsa trecutul să te pună pe un drum greșit. Gândește-te la prezent. Gândește-te la ce trebuie să faci acum pentru a ieși din această gaură neagră în care te afli.

Doarece viața este grea și să continui este, uneori, cel mai dificil lucru pe care trebuie să-l faci. Dar asta nu înseamnă că la un moment dat nu vei ajunge într-un punct în care reușești să respiri și să simți ce înseamnă calmul – pentru că vei ajunge acolo unde ai vrut.

I-ați spațiul de care ai nevoie și timpul de care inima ta are nevoie.

Procesul de vindecare este dezordonat și viața este ca o zi lungă la școală; unde continui să acumulezi informații noi și să formezi aptitudini noi, să privești și să absorbi diferite stări de tristețe și să te bucuri că găsești puterea să mergi mai departe. Uneori te simți depășit, ca și cum ai avea cătușe în jurul gleznelor și un bolovan de regrete pe umeri. Și cu toate acestea, sufletul tău gentil și inima ta bate ca o adiere blândă.

Nu te vei dezvolta instantaneu, mai ales atunci când simți o durere din cauza căreia tot conținutul fericirii se varsă într-un ocean de disperare și nu mai reușești să depășești momentul.

Ai nevoie de timp și crede-mă când spun că acest timp poate fi cuprins oriunde între săptămâni și ani – deci te rog să fii tandru cu tine. Vei ajunge, într-o bună zi, să fii acolo unde ești menit. Dar amintește-ți, întotdeauna vei obține fericirea pe care o meriți  atunci când o meriți. Nu prea devreme, nu prea târziu, ci atunci când trebuie.

Când este momentul potrivit sa spui "da, el este"? Oare când este momentul potrivit sa te oprești din drum și sa lași totul în urma, sa îmbrățișezi cerul și verdele ...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top