Fă-ți timp să stai în liniște

Când a fost ultima dată când te-ai așezat în disconfortul tăcerii tale? Când a fost ultima oară când te-ai îndrăgostit de spiritul tău? Nu spiritul altuia, ci energia ta demnă. Inima ta nu este doar o inimă. Inima ta este sursa care te conectează la tot ceea ce există pe acest pământ. Ea creează o blocare a energiei și energia ne conectează pe toți la tot ce înseamnă viața.

Save us PDF loveisaname

Nu ai timp? Salvează articolul ca PDF

Obosit? Descarcă articolul PDF pentru a-l citi mai târziu

Energia este Dumnezeu. Energia este iubire. Când simți că acest blocaj apare și este într-adevăr inconfortabil să stai singur, începe de unde te afli. Eliberează judecata împotriva ta. “Nu te judec pentru că gândești ceea ce gândești.” Sentimentele și gândurile sunt doar sentimente și gânduri. Cu cât mai mult timp stai în disconfortul tăcerii tale, cu atât mai mult liniștea devine confortabilă.

Tăcerea este întotdeauna un confort fiabil. Inima ta este întotdeauna un confort fiabil. Oamenii sunt nesiguri. Din interiorul tău, trebuie să începi întotdeauna. Trebuie să facem efortul de a sta singuri, pentru că în singurătate și liniște putem să descoperim adâncimile noastre. Atunci când te simți singur în viață, stai singur. Chiar dacă nu te simți singur, stai singur.

Atunci când te simți inconfortabil să stai singur, mișcă-te dacă trebuie, dar apoi întoarce-te. Trebuie să înveți să te bazezi pe ceea ce ești în interiorul tău. Trebuie să fie o practică. Este normal să fii frustrat. Din nou, eliberează judecata. Vei începe să-ți găsești ritmul, liniștea și creativitatea. Ritmul tău va veni si va pleca. Dacă simți că inspirația este îndepărtată, trebuie să ai puțină răbdare.

Uneori creierul are nevoie de o pauză. Inspirația va apărea atunci când ești gata. Spiritul tău este mereu în căutare și ești un spirit pe care această lume trebuie să îl experimenteze. Poți găsi răbdare prin procesul tău. Experimentează.

atragator buze chip 2116631

2 thoughts on “Fă-ți timp să stai în liniște”

  1. “Cunoaste-te pe tine însuti” – Socrate –
    Pentru a te cunoaste pe tine însuti e necesar sa ai un model perfect, absolut, la care sa-ti raportezi propria existenta, analizându-ti, în raport cu reperul ales, propriile calitati si defecte, alegând si selectând doar pe cele care corespund reperului ales.
    O duminica sublima, învesmântata în Lumina Divina, Suflet drag !

  2. Dar ”linistea tacerii mele” nu este un disconfort, din contra. Ador momentele in care am intimitatea de-a sta singura, cu gandurile mele. Fiecare dintre noi trebuie sa faca asta, sa aiba acel moment al zilei cand se poate conecta la propria pace interioara.
    Indiferent cat de incarcata ti-ar fi ziua, cat de mult ai avea de alergat, ai datoria fata de tine insuti, sa te opresti o clipa, in linistea camerei tale, reflectand. Sanatatea ta sufleteasca depinde de aceste momente speciale.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top