Când a fost ultima dată când te-ai așezat în disconfortul tăcerii tale? Când a fost ultima oară când te-ai îndrăgostit de spiritul tău? Nu spiritul altuia, ci energia ta demnă. Inima ta nu este doar o inimă. Inima ta este sursa care te conectează la tot ceea ce există pe acest pământ. Ea creează o blocare a energiei și energia ne conectează pe toți la tot ce înseamnă viața.

Energia este Dumnezeu. Energia este iubire. Când simți că acest blocaj apare și este într-adevăr inconfortabil să stai singur, începe de unde te afli. Eliberează judecata împotriva ta. “Nu te judec pentru că gândești ceea ce gândești.” Sentimentele și gândurile sunt doar sentimente și gânduri. Cu cât mai mult timp stai în disconfortul tăcerii tale, cu atât mai mult liniștea devine comfortabilă.

Tăcerea este întotdeauna un confort fiabil. Inima ta este întotdeauna un confort fiabil. Oamenii sunt nesiguri. Din interiorul tău, trebuie să începi întotdeauna. Trebuie să facem efortul de a sta singuri, pentru că în singurătate și liniște putem să descoperim adâncimile noastre. Atunci când te simți singur în viață, stai singur. Chiar dacă nu te simți singur, stai singur.

Atunci când te simți inconfortabil să stai singur, mișcă-te dacă trebuie, dar apoi întoarce-te. Trebuie să înveți să te bazezi pe ceea ce ești în interiorul tău. Trebuie să fie o practică. Este normal să fii frustrat. Din nou, eliberează judecata. Vei începe să-ți găsești ritmul, liniștea și creativitatea. Ritmul tău va veni si va pleca. Dacă simți că inspirația este îndepărtată, trebuie să ai puțină răbdare.

Citește și :   Atunci când te cerți cu sufletul tău pereche...

Uneori creierul are nevoie de o pauză. Inspirația va apărea atunci când ești gata. Spiritul tău este mereu în căutare și ești un spirit pe care această lume trebuie să îl experimenteze. Poți găsi răbdare prin procesul tău. Experimentează.

atragator buze chip 2116631

One thought on “Fă-ți timp să stai în liniște

  1. “Cunoaste-te pe tine însuti” – Socrate –
    Pentru a te cunoaste pe tine însuti e necesar sa ai un model perfect, absolut, la care sa-ti raportezi propria existenta, analizându-ti, în raport cu reperul ales, propriile calitati si defecte, alegând si selectând doar pe cele care corespund reperului ales.
    O duminica sublima, învesmântata în Lumina Divina, Suflet drag !

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: