Când voi ajunge unde îmi doresc, va fi pentru că am crezut în mine

Când voi ajunge unde îmi doresc, va fi pentru că am ales să iert. Va fi pentru că am ales să iau salturi uriașe de credință fără să-mi fie teamă. Va fi pentru că am ales fericirea în loc să mă aștept la mai puțin de atât.

Save us PDF loveisaname

Nu ai timp? Salvează articolul ca PDF

Obosit? Descarcă articolul PDF pentru a-l citi mai târziu

Când voi ajunge unde îmi doresc, va fi pentru că mi-am permis inima să se rupă, să se repare și să se vindece mai mult decât suficient. Va fi pentru că am împărtășit victoriile, rănile, păcatele și luptele cu lumea, în speranța de a face diferența. Va fi pentru că am avut vise mărețe, am călătorit departe și am trăit cu pasiune.

Când voi ajunge unde îmi doresc, va fi pentru că am încercat și am eșuat. Va fi pentru că am aflat că uneori cele mai bune calități pe care le poți avea sunt compasiunea și perseverența. Va fi pentru că am pierdut, dar mi-am deschis inima să mă întristeze și să mă ridice mai sus.

Când voi ajunge unde îmi doresc, va fi pentru că am învățat să-mi accept trecutul. Pentru că am devenit propria mea coloană vertebrală, am devenit cea mai mare putere a mea, în loc să permit luptelor să mă consume sau să-mi definească slăbiciunile. Va fi pentru că am învățat din greșelile și greutățile mele cele mai mari; pentru că am mutat munții din cele mai mari temeri ale mele.

Când voi ajunge unde îmi doresc, va fi pentru că am crescut din respingere, rănire și tristețe. Va fi pentru că am ales să-mi las inima deschisă în loc să o închid la orice sau la oricine care a arătat orice semn potențial de a mă răni.

Când voi ajunge unde îmi doresc, va fi din cauza oamenilor pe care i-am întâlnit de-a lungul drumului. Va fi din cauza celor care m-au rănit, m-au vindecat, m-au format și au crezut în mine. Va fi datorită iubirii și asigurării neclintite care mi-au păstrat capul ridicat prin urcușurile și coborâșurile imprevizibile ale vieții.

Când voi ajunge unde îmi doresc, va fi pentru că am crezut în mine. Aceasta se va întâmpla pentru că am ales să contest cele mai mari obstacole ale vieții, știind că o să le depășesc cumva. Pentru că am îmbrățișat eșecul și lupta la fel de mult ca și succesul.

Când voi ajunge unde îmi doresc, va fi pentru că am învățat să mă bazez pe credință, iubire și scop, în loc să mă bazez pe mine însuți. Pentru că mi-am găsit scopul, destinul, destinația mea finală.

Când voi ajunge unde îmi doresc, va fi pentru că am crezut în mine.

1 thought on “Când voi ajunge unde îmi doresc, va fi pentru că am crezut în mine”

  1. Superbe gânduri exprimane-n rânduri ! Felicitari pentru perceptia profunda a trairii pri credinta !
    Ori de câte ori am ajuns unde am visat, sperat si dorit, a fost doar prin credinta în Dumnezeul meu, prin dragostea, bunatatea, harul si meritul Fiului Sau, manifestat prin puterea Cuvintelor Scripturilor.
    Fii binecuvântat, Suflet minunat si drag !

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top