Prima iubire nu se uita, dar ultima contează

Prima iubire nu se uita pentru că îți va arăta ce este dragostea, iar ultima va conta cel mai mult pentru că te va face să crezi în puterea iubirii.

În prima ta relație vei avea parte de o mulțime de momente distractive și vei face pentru prima dată tot felul de lucruri, dar ultima ta relație îți va arăta că lucrurile reale din viață durează.

Primul partener te va face să-ți placă persoana care devii, iar ultimul te va face să iubești ce fel de persoană care ai devenit.

În prima ta relație vei realiza că cuplurile se mai și ceartă din când în când; însă în ultima, vei învăța să rezolvi aceste certuri.

Primul partener ar putea să-ți spună să nu te mai plângi atunci când te simți rău, în timp ce ultimul te va lăsa să plângi fără să te întrebe motivul lacrimilor tale, până când te mai liniștești.

Prima persoană iubită te va sprijini în ceea ce privește visele tale în timp ce ultima te va ajuta în așa fel încât acestea să devină realitate.

Primul partener ar putea să-ți spună să fii puternică atunci când te simți slăbită de puteri, însă ultimul va fi acolo pentru a-ți ține mâna până când ești gata să fii pe cont propriu.

Prima ta dragoste s-ar putea să-ți frângă inima și să te facă să-ți pierzi credința în iubire, iar pentru ultima vei fi inima sa.

Sincer, nu contează atât de mult cine a reprezentat prima iubire, contează cine o reprezintă pe ultima.

Citește și :   Cuvinte pentru ea

Vei fi întotdeauna recunoscătoare că nu a mers prima ta relație, pentru că dacă ar fi mers, nu l-ai fi întâlnit niciodată pe ultimul; cel pentru care stelele s-au aliniat.

Prima iubire nu se uita

One thought on “Prima iubire nu se uita, dar ultima contează

  1. Frumoasa, interesanta, obiectiva, adevarata observatia referitoare la acest sentiment inexprimabil în cuvinte, paradoxal si magic, despre care s-au scris tomuri de carti si tratate filozofice, stiintifice, religios-oculte, în încercarea omului rational-sentimental, de a descoperi ‘piatra filozofala’ a pastrarii cât mai durabile spatio-temporal al starii de beatitudine, conferite de acest nobil, frumos, placut si înaltator sentiment, necunoscut decât secvential si limitat, de catre omul adamic, muritor, nemetamorfozat de Credinta în Dumnezeul Cel Viu, si în Cuvântul Sau, întrupat în Fiul omului, Hristosul si Întâiun nascut din EL.
    Ultima dragoste o precede pe prima, si e firesc sa fie mai consolidata, mai puternica, tinând cont de experientele trecute, iar de la aceasta ultima iubire, (daca ea exista cu adevarat) se produce transcedenta Omului desavârsit, spre noul cer si noul pamânt, mentionat în Scripturi, în care întunericul, moartea si Locuinta ei, nu mai exista iar Omul nou devine UNA cu Creatorul sau o lumina divina, o stea pe bolta cerului albastru pentru eternitate în EL.
    Un Weekend binecuvântat, Suflet drag !

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: