Cel mai căutat sentiment de către toți locuitorii acestei planete este dragostea. Un cuvânt atât de mic dar de o imensă însemnătate.

Dragostea este un sentiment complex manifestat prin afecțiune puternică.

Dragostea schimbă omul, și de obicei îl schimbă în bine. În numele iubirii pe care o nutrim față de persoana iubită suntem dispuși să ne schimbăm și să încercăm să fim din ce în ce mai buni.

Dragostea reprezintă cel mai frumos sentiment din multitudinea sentimentelor de care avem parte.

Din momentul în care găsim dragostea găsim automat și fericirea. Cu toții știm că în momentul în care avem parte de aceste sentimente minunate, ne simțim de-a dreptul împliniți.

Cel mai frumos sentiment, să iubești și să fii iubit. Atunci când iubești și ești iubit simți că ai lumea la picioarele tale, simți că ești cea mai fericită persoană din lume, simți că totul este perfect și simți că trăiești, că ai pentru ce să trăiești!

Idealurile spre care aspirăm sunt iubirea, căsnicia și desigur copii, aspirăm totodată și spre alte idealuri dar acestea sunt cele care reprezintă cea mai mare importantă.

“Trupul nu poate trăi fără suflet și omul fără iubire” Nu putem trăi fără iubire, ea este în noi, mai devreme sau mai târziu iar apoi toată viața! “Când iubești trăiești iar în rest doar supraviețuiești!”

Acum aș vrea să vorbesc despre un subiect care prezintă o mare importanță pentru majoritatea dintre noi și anume  prima dragoste.

Presupun că toți cei care au avut parte de prima dragoste, nu au uitat cum s-a înfiripat acea iubire, în ce circumstanțe s-a desfășurat primul sărut, suferințele provocate de acea dragoste și momentele petrecute alături de acea persoană specială.

Citește și :   Dacă îți dorești o dragoste adevărată

Prima dragoste este cea mai puternică. De ce? Pentru că atunci  experimentezi pentru prima dată următoarele sentimente: iubirea, gelozia și suferința.

Prima dragoste rămâne întipărită în mintea și sufletul nostru indiferent de modul în care a luat sfârșit relația (frumos sau urât)

Atunci când cei doi decid să meargă în continuare pe drumuri diferite, nu le rămâne decât să retrăiască acea poveste de dragoste din amintiri.

Prima dragoste lasă răni adânci și ne face incapabili de a mai putea iubi cu toată ființa noastră pe altcineva și ni se poate întâmplă să nu putem uita acea persoană care o dată a reprezentat pentru noi “centrul universului”.

Îmi amintesc cu exactitate momentul în care l-am întâlnit pe el, persoana alături de care am cunoscut dragostea adevărată. El fiind prima mea dragoste și sper totodată să fie și ultima.

Ne-am cunoscut în circumstanțe total neașteptate. Într-o zi (20 Martie 2013) când laptopul meu s-a stricat….acesta fiind specialist în de-ale calculatoarelor a venit acasă la mine cu scopul de a vedea care este problema și de a o rezolva.

Eu fiind timidă stăteam închisă în camera mea până în momentul în care m-a pus tati să îi aduc un pahar cu suc. L-am ascultat întocmai și i-am adus băiatului paharul cu suc,l-am pus pe scaun și i-am spus “poftim” apoi mi-a mulțumit și m-a salutat, i-am răspuns la salut dar atât de încet încât nici nu m-a auzit,apoi am plecat imediat în camera mea și nu am mai ieșit până acesta nu a plecat.

Pe 16 Aprilie  m-a căutat pe mess, acea zi a reprezentat ziua în care am avut parte de prima conversație cu el și pot spune că încă de pe atunci am observat cât de special este.

Citește și :   Despre îndrăgostire, împlinire și fericire

Următoarea zi în timpul unei pauze ne-am văzut și am vorbit pentru prima dată față în față. Pe 18 Aprilie am ieșit afară împreună iar în momentul în care ne îndreptam spre casă și trebuia să urc, l-am pupat pe obraz și l-am strâns în brațe.

Pe 19 Aprilie ne-am întâlnit din nou iar în acea zi ne-am ținut de mână pentru prima dată,asta deoarece un prieten de-al lui i-a spus: “ i-a fata de mână, nu vezi că îi e frig ”

Pe 20 Aprilie ne-am întâlnit și după lungi conversații, ne priveam intens, ne uitam unul în ochii celuilalt și fără să ne dăm seama ne-am apropriat corpurile și ne-am sărutat. Acest moment mi-a rămas adânc întipărit în minte. Din acel moment formăm un cuplu, din acel moment a început povestea noastră de iubire care din fericire continuă și astăzi, fiind totodată mai îndrăgostiți și fericiți pe zi ce trece!

Nu mi-am imaginat niciodată că ceea ce a început în scurt timp va ține atât de mult :X

Puteți vedea acest videoclip în care este prezentată într-un mod destul de drăguț povestea noastră de iubire.

Voi cum v-ați cunoscut prima dragoste?

Cum s-a înfiripat prima voastră poveste de iubire?

Aștept răspunsuri din partea voastră! :X

Similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: