Trebuie să pui capăt unei relații?

msaw


Relațiile necesită timp și efort, dacă dragostea ta este pe stanci . Da-ti seama daca relatia ta mai poate continua!

Adevărul trist este că multe relatii au trecut de data de expirare – iar dacă încerci să o salvezi, vei termina doar prin a fi rănit. Nu există nici un truc simplu pentru a răspunde la această întrebare; vei ști în inima ta, dacă ești cu “cel” sau doar “cel cu care m-am intalnit timp de cinci ani, așa că as putea la fel de bine sa raman cu el.”

Iată câteva stegulețe roșii pentru a te preveni că relația ta poate  sa se termine:

  • În cazul în care unul sau ambii dintre voi au o istorie de a fi infidel reciproc, atunci daunele pe care le-ați făcut ar putea fi dincolo de reparații.
  • Dacă te aflii în mod constant atras de alte persoane, sau chiar ai fantezii despre intalniri cu alte persoane, atunci este posibil să fi pierdut acel sentiment si interes pentru dragostea ta.
  • Daca suspectezi cum ca partenerul tau de viata nu te face sa-ti doresti sa fii o persoană mai bună. Dacă nimic despre relația ta nu te face sa vrei sa creasca, atunci este posibil să fi devenit prea multumit pentru ca scânteia sa rămâna aprinsa.
  • Dacă esti într-o relație pentru că ți-e frică să fii singur sau pentru că nu crezi că poți gasi pe cineva mult mai bun. Acesta este un semn ca simti mai multa anxietate decât dragoste.
  • Dacă refuzi sa-ti parasesti partenerul de viata deoarece “ il poate rani/o poate rani prea mult “ . Cu cat astepti sa te desparti de el/ea cu atat mai mult il ranesti pe cel care te iubeste, si daca stii ca pur si simplu nu va mai tine atunci inceteaza sa faci favoruri semnificative partenerului.
  • Dacă iti este frica sa-ti prezinti partenerul de cuplu prieteniilor si familiei deoarece esti ingrijorat ca ei nu te vor intelege. Chiar vrei sa te intalnesti cu cineva pe care sa nu vrei sa prezinti prietenilor tai si chiar familiei? Este altceva atunci cand partenerul tau este timid , dar daca el sau ea nu se poate intelege cu nimeni altcineva in viata ta ,asta poate fi o mare tragedie.
  • Daca ai parte de vreuna din problemele mentionate mai sus atunci trebuie sa realizezi si sa constientizezi ca ai nevoie de altcineva in viata ta , iar relatia pe care o ai acum in prezent nu mai poate continua!
  • wer

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top