8 semne că este timpul să vă despărțiți

 1. Iubitul tău a renunțat deja la tine. O singură persoană nu poate face relația să meargă. Indiferent de cât de mult lupți pentru ca totul să fie bine, nu va funcționa niciodată dacă doar tu ești cea care depune efort, singura căreia îi pasă dacă rămâneți sau nu împreună.
 2. Nu ești sigură de ce continui să stai cu el. Dacă întâmpini probleme în timp ce încerci să enumeri motivele pentru care rămâi cu această persoană – în afară de faptul că sunteți împreună de ceva timp și nu vrei să-l faci să sufere, atunci ești împreună cu persoana greșită.
 3. S-au schimbat prea multe lucruri. Este firesc ca oamenii să crească, să se schimbe, să se transforme ușor în versiuni diferite ale lor. Dar dacă nu mai poți sta în preajma acestei persoane, dacă nu îți mai poți imagina un viitor alături de această persoană, dacă nu-ți mai poți aminti de ce te-ai îndrăgostit, atunci nu ar mai trebui să te întâlnești cu această persoană.
 4. Dragostea este singurul motiv pentru care sunteți împreună. Uneori, dragostea nu este suficientă pentru ca relația să funcționeze. Dacă nu există niciun respect, dacă nu există nicio încredere, dacă nu există obiective sau moravuri comune, atunci puteți fi mai bine separați.
 5. Continui să ai aceleași certuri din nou și din nou. Dacă aveți parte de aceleași neînțelegeri, dar niciunul dintre voi nu este dispus să se schimbe sau să ajungă la un compromis, atunci relația voastră nu va merge niciodată. Nu-ți dorești să fii prinsă într-un ciclu distructiv. Dacă este a treia oară când ați avut aceeași ceartă exactă și nimic nu s-a schimbat, atunci poate că este timpul să pleci și să renunți la tot.
 6. Toată lumea îți spune să-l părăsești. Cei dragi nu au întotdeauna dreptate cu privire la relația ta, așa că nu ar trebui să le iei întotdeauna în considerare sfaturile. Dar dacă fiecare persoană pe care o cunoști crede că ar trebui să pui capăt relației, ar trebui să asculți motivele pentru care îți spun asta. Ar trebui să iei în considerare dacă au dreptate în acest sens.
 7. Certurile voastre au luat o întorsătură fizică. Dacă iubitul tău te-a rănit fizic, atunci nu ar trebui să-i oferi o altă șansă. Nu ar trebui să-l crezi atunci când spune că nu se va mai întâmpla niciodată. Nu ar trebui să lupți în continuare pentru relația ta, deoarece este clar o relație toxică.
 8. Nu mai poți să lupți pentru el. Dacă această relație te epuizează, dacă provoacă prea multă dramă, dacă te face să te simți nefericită, atunci ar trebui să te desparți de iubitul tău. Nu ar trebui să te simți rău pentru că pleci. Totul o să fie bine.

Similare

One thought on “8 semne că este timpul să vă despărțiți

 1. Rutina în relatiile interumane este mai rea si ucigatoare decât cangrena. Ucide Sufletul treptat, în scurgerea timpului, imperceptibil dar sigur, neantizându-l…
  Un Weeken magnific, binecuvântat cu liniste, bucurie si pace în Sufletul viu cu adevarat. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: