Știu că acum nu pare deloc, dar poți trece peste, vei putea să te trezești cu zâmbetul pe față în fiecare dimineață, fără să te gândești la durerea pe care acum trebuie să o înduri sau la poverile pe care acum le ai de suportat.

Știu că acum nu pare așa, dar Dumnezeu ascultă, cumva, undeva, vede prin ce treci și nu o să te lase singur în această suferință. Nu te va lăsa nesupravegheat. Nu-ți va lăsa rugăciunile fără răspuns, atunci când el este singura ta speranță.

Știu că acum nu pare așa, dar cineva își face drum spre tine, pentru a-ți ușura viața și pentru a avea grijă de tine. Din toată lumea asta, există cineva care vrea să fie alături de tine, așa că nu trebuie să înfrunți totul singur. Cineva vrea să compenseze toate lucrurile care ți-au lipsit și toate persoanele pe care le-ai pierdut. Cineva vrea să te facă fericit.

Știu că acum nu pare așa, dar orice îți provoacă durere acum, în curând va fi doar o amintire urâtă. Peste orice crezi că nu poți trece, orice crezi că nu poți înlocui și peste orice crezi că nu poți face față nu va fi constant în viața ta. Totul va sfârși în curând.

Știu că acum nu pare așa, dar lucrurile care nu au sens pentru tine, urmează să formeze o anumită imagine pe care o poți vedea clar atunci când va fi momentul. Punctele sunt pe cale să se conecteze, astfel încât să poți rezolva ghicitoarea. Vei învața lecția. Te afli pe un drum care duce spre lucruri mai bune și mai mărețe.

Citește și :   Ești trist sau deprimat?

Știu că acum nu pare așa, dar poți lupta în continuare. Încă o dată. Ești atât de aproape. Nu renunța acum. Întotdeauna ultima cheie a lanțului este cea care deschide ușa și întotdeauna cele mai grele câteva secunde din cursă sunt cele care te fac câștigător.

Totul merge prost fix înainte de finalul fericit, astfel încât să poți încerca să faci ca totul să fie bine. Toate astea ca să poți spune cu siguranță că tot ce a fost mai rău s-a terminat și că de acum încolo vei avea parte numai de bine. Știu că ai mai spus și ai mai făcut asta înainte. Dar am nevoie să o spui și să o faci din nou. Ești aproape. Crede și vei triumfa. Pentru ultima dată.

Pentru că adevărul este că vom obține cu toții partea noastră din zilele bune și cele rele. Vom avea fiecare parte de înfrângeri și învingeri. Cu toții vom obține cele douăzeci de secunde de faimă și glorie și vom primi douăzeci de secunde de suferință și dezamăgire.

Toți vom obține partea noastră de bucurie și suferință, dar trucul este să nu lăsăm suferința noastră să persiste sau bucuria să ne amăgească. Trucul este să ne ridicăm mai repede decât cădem și să așteptăm cu nerăbdare un viitor mai luminos, în loc să ne agățăm de un trecut întunecat. Trucul este să crezi că ești mai puternic decât durerea ta și, cu siguranță, o vei depăși.

Poți trece peste – Loveisaname

Similare

One thought on “Știu că acum nu pare, dar poți trece peste

  1. Doar traind si experimentând extremele cele mai întunecate, dureroase si chinuitoare suplicii ale infernului, vei gusta din aromele bucatelor si roadelor cerului, de stralucirea si frumusetea Adevarului, de transformarea miraculoasa, transcedentala a trupului, înaltat prin încredere si iubire, pe aripile vântului…
    Binecuvântari eterne si perene, Suflete minunate !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: