Dacă nu ești prima lui opțiune lasă-l să plece.

Trebuie să-l lași să plece.

El este nicotina ta. Știu. E o dependență, ceva în tine este atras de el și tu pur și simplu nu-ți poți explica asta.  Poți să stai acolo și să știi că e rău pentru tine. Dar, când el e aici? Asta nu pare să conteze. Totul pare bine … până când nu este.

Până când totul se prăbușește și te dărâmă.

Te întrebi de ce e așa. De ce dragostea ta nu e suficientă pentru a-l face să rămână.

El nu știe exact ce trebuie să facă, dar singurul lucru de care el este sigur este că nu mai poți face parte din viața lui. O să lase întotdeauna ușa crăpată, totuși. Pentru că el știe că îl vei lăsa să intre.

Știu că nimeni nu-l cunoaște mai bine decât tine, într-o mulțime de moduri. Știu că i-ai văzut părțile rele. Cu toate acestea, dragă, lasă-mă să-ți spun:

Nu întotdeauna ajungem să ne petrecem viața cu persoanele care ne cunosc cel mai bine. S-au întâmplat atât de multe de când el nu mai e aici. Tu ești puternică, hotorâtă să treci peste și o vei face, vei trece. Tu îți faci propria ta viață și ești mândră de asta. Știi că vei fi bine și vei fii fericită. Nu ești o idioată lipsită de orice strop de imaginație – oamenii știu asta. Tu știi asta. Nu ești aceeași fată care obișnuiai să fii.

Cu toate acestea, atunci când el apare , este ca și cum te duci înapoi în timp. Atunci când lucrurile au fost mai simple, și v-ați iubit, iar tu nu trebuia să știi cum se simte să fii rănită. El este capabil să zambească și să te convingă că doar o șansă este tot ceea ce are nevoie. Incă una , și alta, și alta…

Citește și :   Citește asta atunci când ești în depresie

Nu poți fii planul său de rezervă. El niciodată nu va sta, va pleca.

Atâta timp cât vom trăi într-o lume cu alte opțiuni, experiențe, și oameni, va exista întotdeauna un motiv să plece.

Trebuie să-l lași să plece.

Asta inseamnă că atunci când el incearcă să-ți dea mesaj pentru a vorbi despre problemele sale , să nu răspunzi! Asta înseamnă că atunci când telefonul încearcă să-ți atragă atenția , tu nu răspunzi. Inseamnă să-l blochezi din toate mediile de socializare, astfel încât să nu vezi dacă e fericit sau nu.

Nu-l mai primi înapoi în viața ta pentru că de fiecare dată când pleacă iar, ia o bucată din tine. Și, în cele din urmă nu vei fi în stare să le pui înapoi impreună din nou. El fură toată speranța pe care o ai în interiorul tău, și te distruge în fiecare zi.

Te rog închide ușa. Mută-te în altă casă, în altă țară…mută-te departe. Nu mai sta în casa în care fantoma lui incă te bântuie și îți amintește de ieri. Nu-l mai lăsa să-ți fure lumina din interior.

Pentru că eu te cunosc. Știu cât de incredibilă poți fii. Știu că nu vei fii pe deplin ceea ce ți-ai dori să fii, atâta timp cât îl ții pe el lângă tine.

weskmsgzjdo volkan olmez 1

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: