Cred că viața este ca o poveste, ca un serial TV, viețile noastre sunt narațiuni în tranziție de la început până la sfârșit. Noi suntem cei care preluăm controlul , ca protagoniști ai propriilor noastre povești. Și, desigur, noi suntem cei care decidem cine sunt personajele principale și ce rol joacă acestea în povestea noastră. Dușmani, cei mai buni prieteni, amici, iubiți, noi decidem cine să joace aceste roluri … și pentru cât timp.

Când alegem pe cineva să ne fie prieten, o facem gândindu-ne că el sau ea este cel mai bun individ pentru a juca acest rol. Rolul său principal ar putea fi acela de a asculta toate poveștile noastre complicate, de a fi alături de noi indiferent de situație, de a ne încuraja și sprijini, de a ne face să ne simțim bine în compania lor. Oricare ar fi motivul, noi știm că prietenii apropiați vor excela în rolurile lor. Din acest motiv, îi protejăm și prețuim pe cei care ne sunt apropriați.

Cu toate acestea, aceste prietenii nu durează întotdeauna pentru totdeauna. Ce se întamplă atunci când o companie de producție diferită oferă prietenului nostru o afacere mai bună? Ce se intamplă când unul dintre actorii noștri de plumb se mută într-o altă parte a globului?

Îmi amintesc atunci când vorbeam ore întregi despre Dumnezeu știe ce.Vorbeam despre aceleași subiecte, am urât aceleași persoane și am râs despre lucrurile cele mai abstracte.

Tot ce a fost s-a schimbat… Ce s-a întâmplat? Poate că ne-am îndepartat din cauza distanței, mergem la facultăți diferite, fiecare dintre noi și-a făcut noi prieteni.

Citește și :   Atunci când ești ignorat, amintește-ți următoarele 8 lucruri

În general aș spune că lucrurile au mers destul de bine de când ai plecat, dar simt că în timp ce noii mei prieteni sunt grozavi, doar tu m-ai putea face să mor de râs, doar tu ai putea declanșa amintiri frumoase. Greu cu noii prieteni, ei pur și simplu nu pot reproduce acel sentiment vechi.

Oare legătura dintre noi s-a rupt pentru totdeauna? Este adevărat că înainte făceai parte din povestea mea, mai mult decât o faci acum.

Știu că avem motivele noastre pentru care ne-am îndreptat spre alte lucruri, alte persoane. În ciuda acestui fapt, știu că vei fi întotdeauna o parte din povestea mea.

Tot ce mai pot face este să-ți spun că te primesc cu brațele deschise în viața mea, dacă vreodată te decizi să te întorci sau să-mi ceri ajutorul.

Tot ceea ce încerc să spun este că în ciuda faptului că noi nu vorbim la fel de mult cum obișnuiam să o facem ,sau nu ne vedem la fel de mult ca înainte, asta nu inseamnă că eu nu sunt incă aici, dacă ai nevoie de mine. Asta pentru că sunt și mereu voi fi .

Doar spune cuvântul și putem aduce înapoi toate momentele frumoase într-o clipă.

Ieri prieteni, azi străini…

Similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: