Nu voi fi niciodată fata care nu simte

Nu voi fi niciodată fata cu ochii fără viață, ochii mei vor spune întotdeauna ceea ce buzele mele nu pot , ochii mei vor spune întotdeauna adevărul.

Nu voi fi niciodată fata care doarme cu ușurință în timpul nopții când persoana pe care o place îi dă mesaj.

Nu voi fi niciodată fata fără inimă , fata care nu simte dragostea cu fiecare bătaie a inimii sale sau fata căreia nu i se rupe inima într-un milion de bucățele atunci când e rănită din dragoste.

Nu voi fi niciodată fata care nu se emoționează sau nu plânge în timp ce vizionează un film trist sau ascultă un cântec trist.

Nu voi fi niciodată fata care nu simte nimic, voi fi mereu fata care simte totul.

Simt totul atât de profund, aud totul atât de tare și văd totul atât de clar.

Problema cu care se confruntă fetele de genul meu este că ele nu se pot schimba cu ușurință, nu te poți aștepta ca ele să fie imune la tot ce se întâmplă în jurul lor și nu le poți convinge să simtă mai puțin pentru că ele întotdeauna au nevoie de mai mult.

Problema pe care o au fetele de genul meu este că mai degrabă suferă din cauza emoțiilor lor, decât să trăiască în mod pașnic, din cauza logicii lor.

Vom simți întotdeauna prea mult, vom spune întotdeauna prea mult,  vom iubi mereu prea mult sau vom plânge prea mult.

Vom fi întotdeauna mai mult decât poate cineva să suporte, uneori chiar mai mult decât putem noi îndura, dar nu ne vom schimba niciodată.

Pentru că fetele care nu  simt nimic, nu știu cum e când ești deasupra lumii, atunci când nu te poți opri din zâmbit și ele nu vor ști niciodată cum se simte fericirea sau dragostea adevărată.

Aceste fete nu vor înțelege cum un moment îți poate lua respirația sau ce inseamnă să fii în al nouălea cer, ele vor fi întotdeauna fetele care se holbează la nori, fiind confuze cu privire la motivul pentru care dansezi.

Aceste fete vor fi cele care vor avea relații proaste, locuri de muncă plictisitoare și căsătorii nefericite.

Da, ele nu pot experimenta tragedia și durerea provocată de suferintă, dar ele, de asemenea, nu vor experimenta starea de euforie a iubirii.

Nu voi fi niciodată fata care nu simte nimic, nu voi fi niciodată fata care nu știe cum să iubească și nu voi fi niciodată fata care nu știe cum să trăiască.

DSC09498 2

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top