Complimente frumoase – Loveisaname. Complimente pentru fete

Vorbește despre ochii ei.

Vorbește despre cum reușesc să te calmeze atunci când mintea ta este antagonică. Vorbește despre înverșunarea lor, despre bunătatea lor. Vorbește despre cum acești ochi sunt o fereastră pentru sufletul ei, despre cum îi spun povestea, cum împărtășesc atât de multe despre cine este ea printr-o singură privire. Discută despre culoare, luminozitate, putere. Vorbește despre modul în care acești ochi te împuternicesc, te fascinează și te fac să-ți dorești să afli mai multe.

Menționează zâmbetul ei.

Spune-i că nu aspectul fizic este cel care o face frumoasă, ci zâmbetul ei. Modul în care luminează chiar și cea mai întunecată cameră sau cum în mod inconștient răspândește un rânjet pe fața ta. Vorbește despre cum acest zâmbet poate schimba direcția unei conversații, poate face o inimă furioasă să-și piardă amărăciunea și poate face o persoană distrusă să se simtă din nou bine. Spune-i cum te-a atras acel zâmbet, zâmbetul care i-a arătat puterea.

Spune-i că iubești modul în care se poartă.

Vezi tu, pentru o femeie puternică nu este vorba niciodată despre frumusețe. Nu este niciodată vorba despre exteriorul ei, despre sinele ei fizic sau despre aspectul său. Este vorba despre felul în care se poartă, despre felul în care se prezintă, despre cum merge, vorbește și interacționează cu ceilalți din jurul ei. Spune-i că iubești felul în care merge cu umerii înapoi și cu capul ridicat. Spune-i că îți place că este sigură pe sine și încrezătoare, niciodată încrezută, dar întotdeauna elegantă și echilibrată. Spune-i că o iubești pentru că este mândră de ea.

Citește și :   12 lucruri pe care le poți face în timpul carantinei

Admiră-i atitudinea.

Ea este în frunte, încrezătoare și perseverentă. Vorbește cu îndrăzneală, și uneori este impunătoare. Admiră acest lucru. Spune-i că iubești modul în care nu se dă înapoi când știe că are dreptate. Spune-i că apreciezi atunci când se luptă pentru ceea ce iubește. Spune-i că-i admiri rezistența, modul în care nu se lasă călcată în picioare și cum vorbește pentru ceea ce crede ea. Spune-i că-i iubești atitudinea, pentru că o face pe ea, să fie ea.

Spune-i că e puternică.

Mintal. Fizic. Ea este împuternicită de capacitatea ei de a fi propria ei persoană și de a avea grijă de ea însăși și tu conștientizezi că acest lucru este important. Spune-i că admiri cum a trecut peste vremurile grele din viața ei și totuși a reușit să-și țină capul sus. Spune-i că-i iubești puterea fizică, cum se impune și își stabilește propriile sale scopuri. Spune-i că admiri tot ceea ce este și reprezintă. Las-o să știe că tăria ei nu te intimidează și nici nu-ți stă în putință. Las-o să știe că puteți fi puternici împreună.

Apreciază-i independența.

Ea și-a construit o viață bazată pe propria ei persoană. Poate să facă lucrurile pe cont propriu și se poate descurca chiar foarte bine. Nu are nevoie de cineva care să aibă grijă de ea, dar, bineînțeles, ar putea dori asta, cel puțin. Recunoaște că ea iubește să fie pe cont propriu și uneori să fie egoistă cu timpul și atenția ei. Spune-i că-ți place acest lucru. Spune-i că îi admiri capacitatea de a fi independentă. Și amintește-i că vrei să ai grijă de ea.

Citește și :   Afirmații care îți vor schimba perspectiva

Concentrează-te pe puterea ei.

Admiră-i mintea. Cea mai bună caracteristică este mintea ei puternică. Ea este îndrumată de amândoua, atât de inimă, cât și de minte, dar crede că mintea este cel mai puternic lucru al ei. Ea gândește mai profund decât majoritatea – spune-i că-ți place asta. Spune-i că îți place să dezvăluie toate straturile care i se învârt în cap. Spune-i că faptul că se gândește prea mult nu reprezintă o greșeală. Spune-i că iubești felul în care îi funcționează mintea și că îi găsești creierul ca fiind cel mai atractiv lucru al său.

Spune-i că-i iubești pasiunea.

Pasiunea ei este frumoasă. Ea este foarte pasionată de lucrurile și de oamenii pe care îi iubește. Aceasta este emoțională și în ton cu aceste emoții. Nu are temeri de a fi ea însăși, de a se exprima sau de a oferi dragostea. Arătă-i că îți place acest lucru la ea. Arătă-i că îi admiri inima mare și mintea puternică. Iubește-o pentru că ea este o femeie profund gânditoare, emoțională, fericită și puternică. Și arătă-i că nu ar trebui să se rușineze niciodată de asta.

Orice alte sfaturi despre cum să complimentezi o fată? Lăsați-le în comentarii.

pexels photo 573299
Complimente frumoase – Loveisaname

2 thoughts on “Complimente pe care le poți face unei fete!

  1. Si toate aceste moduri de a-ti arata sentimentele pentru fata, manifestate în gând si gesturi, fara prea multe vorbe. 🙂
    Zi cu Soare !

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: