Iubita ta merită să se simtă apreciată

În cazul în care prietena ta se se simte neapreciată, probabil ce dorește ea de la tine nu este chiar atât de complicat. Nu trebuie să-i acorzi atenție în fiecare secundă a zilei. Nu trebuie să-i răspunzi , neapărat, instant la mesaje sau să-i faci complimente ori de câte ori o vezi. Nu trebuie să faci prea multe, în afară de a o trata corect.

Iubita ta dorește să fii implicat atunci când vă aflați amândoi în cameră. Nu-și dorește să stai mereu cu privirea ațintită asupra telefonului, scriind mesaje în timp ce se află la masă, lângă tine. Mai ales când nu aveți prea mult timp de petrecut împreună. Ea înțelege că nu va fi niciodată în centrul universului tău, dar are nevoie de atenția ta – cel puțin când ieșiți la o întâlnire.

Iubita ta are nevoie de suportul tău. Are nevoie de încurajări. Are nevoie de laudele tale. Atunci când trece printr-o perioadă mai grea la serviciu sau cu familia ei, nu dorește ca tu să-i rezolvi toate problemele. Ea vrea să aveți o conversație constructivă, să-i spui că se poate descurca, ca totul va fi bine , că are tot ce-i trebui pentru a putea trece peste.

Prietena ta are nevoie de o asigurare că ești interesat de gândurile ei la fel de mult ca de corpul ei. Oricât de mult adoră complimente despre felul în care arată, ea vrea să o faci să râdă și să se bucure de conversațiile voastre. Dorește să știe că nu ești cu ea din motive greșite.

Prietena ta dorește să-i iei în considerare sentimentele. Nu vrea să acționezi ca și cum problemele ei nu ar fi importante. Nu vrea să te facă să te simți prost. Când ceva o deranjează, ar trebui să-ți pese.

Iubita ta dorește să fii atent atunci când vorbește cu tine. Nu vrea să fie nevoită să repete de n ori. Nu vrea să-i întrerupi povestea. Vrea să-ți menții concentrarea pe întreaga durată a discuției. Dorește să-ți fie soție. Dorește ca tu să contribui la conversație în loc ca pur și simplu să nu faci nimic, indiferent de ce va spune.

Iubita ta dorește să o respecți. Nu dorește să flirtezi cu alte femei, indiferent dacă aceasta este sau nu de față. Nu dorește să vorbești urât despre ea.

Prietena ta dorește să te implici în lucrurile care contează pentru ea. Nu are nevoie să înveți tot ce trebuie despre hobby-urile ei. Nici măcar nu are nevoie să fii de acord cu ele. Dar dacă contează ceva pentru ea, atunci ar trebui să-ți pese. Măcar puțin.

Iubita ta merită să se simtă apreciată. Merită să se simtă iubită. Trebuie să știe cât de mult contează pentru tine.  

Iubita ta merită să se simtă apreciată
Iubita ta merită să se simtă apreciată

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top