Atunci când prietenii tăi sunt plecați, telefonul tău este plin de mesaje. Pe rețelele de socializare, se pare că ai o viață înfloritoare. Fie ești etichetat sau menționat într-o postare, fie ești ocupat schimbând glume într-o discuție de grup.

Dar în viața reală, totul este diferit.

Atunci când prietenii tăi locuiesc departe de tine, nu știi cum să-ți petreci weekend-urile. Sunt milioane de concerte la care ai vrea să participi, dar nu ai vrea să te duci singur, deoarece distracția este mai prezentă atunci când ești lângă cei mai buni prieteni. Iar astfel, fiecare zi ți se pare pierdută, pentru că nu ai cu cine să-ți petreci timpul. Nu ai pe nimeni să te completeze.

Atunci când prietenii tăi locuiesc departe, gelozia apare ușor. Când privești postările lor pe rețelele de socializare alături de prietenii lor, te simți marginalizat. Simți cum ești înlocuit. Simți cum ești pedepsit, doar pentru simplul fapt că nu locuiești în aceeași zonă cu ei. Uneori ești conștient de cât de ridicol ești și iți dorești ca prietenii tăi să fie fericiți, dar este în continuare greu să-i vezi distrându-se fără tine.

Atunci când prietenii tăi locuiesc departe, este greu să menții prietenia la același nivel. Chiar dacă ești fericit că petreci multe ore cu ei pe diferite rețele de socializare, sunt zile în care ai vrea să stai pe canapea ta cu ei, să serviți un pahar cu vin și să vă uitați la un film. Sau când vrei să ieșiți în oraș, împreună. Să vorbești cu ei la telefon este bine, dar nu este același lucru ca și când stai alături de ei față în față.

Citește și :   Este momentul să renunț la tine

Atunci când prietenii tăi locuiesc departe, singurătatea poate fi greu de depășit. Este un sentiment ciudat pentru că, în același timp , ești conștient că ei țin la tine. Știi că ești norocos să ai persoane cărora le pasă de tine. Dar este neplăcut să îi vezi destul de rar. Este neplăcut să fii nevoit a petrece weekend-urile singur. Este neplăcut să ieși și să încerci a-ți găsi noi prieteni, pentru că ai deja cei mai buni prieteni.

Atunci când prietenii tăi locuiesc departe, timpul alături de ei nu este niciodată suficient. Atunci când vin să te viziteze, sunt o mulțime de lucruri pe care ai vrea să le faceți împreună, milioane de locuri pe care ai vrea să le vizitezi, milioane de cuvine pe care ai vrea să le spui – dar niciodată nu este suficient timp. Vacanțele alături de ei sunt mult prea scurte. Cu toate acestea, oricât de greu ar fi să trăiești fără ei, te bucuri că ei există. Te bucuri că ai întâlnit oamenii potriviți în viața ta.

Similare

One thought on “Atunci când prietenii tăi sunt plecați

  1. De asta nu prea imi vine sa ma mut din tara asta, chiar daca stiu ca dincolo ar fi mult mai bine, prietenii ma tin pe loc. Si familia, sa nu uit de ei :d
    Si cum ai scris si tu, daca ar fi sa fiu plecat si sa revin doar de sarbatori acasa, nu as putea sa ma bucur de ei la fel de mult ca si cum as locui aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: