Când iubești pe cineva, îl pui pe primul loc pe lista priorităților tale. Asta nu înseamnă că orice altceva din viața ta devine irelevant. Nu înseamnă că îți alungi cei mai apropiați prieteni, pentru că persoana pe care o iubești este singura care merită să stea cu tine. Nu înseamnă că te relaxezi în timpul orelor de lucru, deoarece ești prea distrasă să acorzi atenție alor lucruri cu excepția iubirii tale.

Înseamnă să petreci timp cu el. Înseamnă să îi iei în considerare sentimentele. Înseamnă să îți pese de fericirea sa la fel de mult ca de-a ta.

Când iubești pe cineva, va trebui să faci compromisuri. S-ar putea să trebuiască să regândești modul în care dorești ca viitorul tău să arate.

Cu toate acestea, punerea cuiva pe primul loc în lista ta de priorități nu înseamnă că aceea persoană este principala ta prioritate în fiecare zi. Vor fi zile când vei avea o întâlnire importantă și nu vei putea răspunde atunci când îți va pune o întrebare urgentă. Vor fi weekend-uri în care îl vei lăsa plictisit și singur, pentru că ai promis că vei ieși în oraș cu prietenele tale.

Persoana iubită nu se poate aștepta să renunți la tot pentru el. Nu se poate aștepta să renunți la toată viața ta pentru el. El nu se poate aștepta să-l pui pe primul loc în fiecare zi pentru că nu așa funcționează viața

Nu trebuie să-ți sacrifici visurile pentru a menține relația puternică. Persoana iubită ar trebui să susțină obiectivele carierei tale. Ar trebui să fie cel mai mare susținător al tău. Ar trebui să stea în spatele tău, gata să te prindă în caz că vei cădea și să te pună din nou pe picioarele tale. Ar trebui să te inspire să continui să încerci atunci când te gândești să renunți. Ar trebui să te facă să simți că ești capabilă de orice.

Citește și :   9 tipuri de oameni toxici care te vor distruge

Persoana iubită nu trebuie să te îndepărteze de cercul tău social. Mai trebuie să existe momente când vei ieși cu prietenii tăi. Mai trebuie să existe ocazii când vei petrece timp cu familia ta. Ar trebui să-ți trăiești în continuare propria viață.

Când iubești pe cineva nu înseamnă că trebuie să încetezi să iubești părțile vieții care nu-l implică. Ți se permite să ai hobby-uri. Ai voie să ai pasiuni. Ți se permite să ai prieteni.

Când iubești pe cineva nu înseamnă că îl transformi în centrul universului tău. Ar trebui să-i acorzi atenție. Ar trebui să-l plasezi pe primul loc în lista priorităților. Dar nu ar trebui să-ți schimbi propria identitate pentru a-l mulțumi.

Chiar dacă ar trebui să aștepți cu nerăbdare să petreci timpul cu el, asta nu înseamnă că trebuie să-ți petreci fiecare secundă din timpul tău cu el. Nu trebuie să-l inviți în fiecare loc unde te duci. Vi se permite să vă separați. Vi se permite să vă îndepărtați unul de celălalt, atâta timp cât încă vă respectați în timp ce sunteți plecați.

Este sănătos să ai spațiu. Este mai bine să-ți trăiești propria viață, să fii propria ta persoană, decât să te încurci în mod accidental cu celălalt încât să nu poți funcționa atunci când suneți separați.

A iubi pe cineva nu înseamnă să renunți la tot pentru acea persoană. Persoana potrivită pentru tine va vrea ca tu să ai propria ta viață. Va dori să fii fericită și îți va găsi independența atractivă.

Nu trebuie să renunți la tot ce-ți place pentru relația ta, pentru că există suficient spațiu în lumea asta pentru persoana iubită, pentru prietenii tăi și pentru cariera ta. Poți avea totul. Nu trebuie să alegi.

Citește și :   Pleacă dacă dragostea este unilaterală

Când iubești pe cineva, asigură-te că îl faci să se simtă apreciat. Asigură-te că este conștient de cât de important este pentru tine, pentru că odată ce începe să se întrebe cât de mult îți pasă… nu va mai dura mult timp până va pleca.

Atunci când iubești pe cineva – Loveisaname

Similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: