Dacă ai prieteni buni, poți spune că ai totul

Dacă ai prieteni buni, ai îngeri. Îngeri care te protejează de cei care încearcă să-ţi facă rău, îngeri care se asigură că nu te vei pierde pe tine însuți și îngeri care vor fi acolo pentru a te salva când îţi vei ruina viața.

Dacă ai prieteni buni, ai parte de dragoste. Oameni care te iubesc pentru cine eşti, oameni care te iubesc atunci când eşti de neiubit si oameni care te iubesc atunci când nimeni nu o face.

Dacă ai prieteni buni, ai suflete pereche. Oameni care te înţeleg chiar şi atunci când nu spui nici măcar un cuvânt, oameni care vor vorbi în numele tău atunci când nu mai ai cuvinte și oameni care te vor simți mereu chiar şi când ești departe .

Dacă ai prieteni buni, ai propria familie. Ai o mamă iubitoare care te va iubi mereu necondiționat, ai un tată înțelept care te călăuzește când te pierzi, ai un frate protector care va avea întotdeauna grijă de tine și ai o soră ca cea mai bună prietenă.

Dacă ai prieteni buni, ai un sistem de suport. Nu vei fi niciodată singur, vor fi cu tine şi când eşti sănătos dar și când eşti bolnav , şi când eşti fericit dar şi când suferi,și nu te vor părăsi niciodată.

Dacă ai prieteni buni, ai prieteni de călătorie. Cei care vor urca cel mai înalt munte cu tine, cei care vor rămâne blocaţi pe o insulă cu tine şi cei care îţi vor oferii amintiri de neuitat în toată lumea.

Dacă ai prieteni buni, eşti binecuvântat. Ai parte de oameni care te îngrijesc, oameni care te iubesc, oameni care sunt dispuși să facă sacrificii pentru tine și oameni care îţi vor arăta mereu cât de special eşti și cât de mult contezi.

Dacă ai prieteni buni, ai o viață bună.

Dacă ai prieteni buni, niciodată nu te vei simți lipsit de dragoste.

Dacă ai prieteni buni, vei avea întotdeauna pe cineva care să te repare atunci când te simți distrus.

Dacă ai prieteni buni, nu vei fi niciodată singur.

Loveisaname
Loveisaname

1 thought on “Dacă ai prieteni buni, poți spune că ai totul”

  1. Daca Îl ai ca prieten pe Hristos, esti omul cel mai fericit de pe pamânt.. de jos.
    Binecuvântari supreme, eterne, perene…!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top