Câteodată, nu primești totul dintr-o dată, așa cum probabil meriți. Câteodată, vei avea sentimentul că toată munca pe care ai depus-o în realizarea unui proiect este în zadar, deoarece nimeni nu a fost lângă tine să te bată ușor pe umăr și să-ți spună ce treabă minunată faci.

carturesti.ro

Dar tu nu ai nevoie de validare din partea nimănui pentru a fi mândru de tine. Încearcă să nu mai cauți în jurul tău persoane care să-ți evalueze munca și începe să te răsplătești de fiecare dată. Atunci când vei realiza că faci într-adevăr lucruri mărețe răsplătește-te cu o sticlă de vin, cu prăjituri proaspăt coapte sau cu cafeaua favorită de la Starbucks. Asigură-te că, iți recunoști valoarea chiar și atunci când restul lumii nu observă ce treabă bună faci.

Uneori, nu vei obține reacții din partea persoanelor la care te aștepți, cum ar fi prietenii, familia, colegii de serviciu sau colegii pe care îi cunoști încă din liceu. Câteodată, nu vei impresiona persoanele pe care sperai să le impresionezi. Câteodată, va trebui să te mulțumești cu un succes nestrigat. Acesta este motivul pentru care nu ar trebui să faci nimic din ceea ce nu-ți place sau să faci ceva doar pentru a primi aprobare. Trebuie să faci exact ceea ce vrei tu să faci , ce te face pe tine cu adevărat fericit.

Uneori, nu vei obține o recompensă imediată. Câteodată, va trebui să aștepți. Câteodată, e nevoie de răbdare. Unele succese vin mai greu decât altele. Nu vei vedea mereu rezultatele după o singură noapte. Câteodată, durează ani ca efortul tău să fie răsplătit – iar în tot acest timp, va trebui să ai credință, să crezi în tine. Va trebui să porți mereu cu tine speranța că vei reuși, că vei duce la bun sfârșit ceea ce ai început.  

Citește și :   Ceri prea mult sau doar ceri persoanei greșite?

Câteodată, te vei înfrunta cu sentimentul de gelozie. Vei începe să te întrebi de ce prietenii tăi sunt cu mult în fața ta în cariera și relațiilor lor. Vei începe să te întrebi de ce șeful tău acordă mai multă încredere celorlalți colegi. Vei începe să te îndoiești de realizările tale și te vei întreba cu ceilalți au reușit într-un timp mult mai scurt să ajungă departe.

Dar nu va trebui niciodată să lași gelozia să te transforme în ceea ce nu ești. Trebuie să nu te compari cu ceilalți și să găsești în aceștia inspirația de care ai nevoie. Trebuie să te bucuri pentru ei. Trebuie să te gândești că succesul lor nu este eșecul tău. Călătoria ta nu are nimic de a face cu călătoria lor.

Câteodată, vei începe să te îndoiești de puterile tale. Câteodată, încrederea pe care o ai față de tine va se va prăbuși. Câteodată, vei începe să flirtezi cu ideea că e mai bine să renunți. Dar nu iți poți permite niciodată să renunți la lucrurile care înseamnă cel mai mult pentru tine. Rămâi pasionat, motivat, inspirat. Va trebui să-ți reamintești că poți face asta!

Câteodată, succesul vine mai greoi
Câteodată, succesul vine mai greoi

Similare

2 thoughts on “Câteodată, succesul vine mai greoi

  1. Când ai o activitate care-ti place si te pasioneaza, nimic din ce se întâmpla în exterior nu te mai afecteaza. Vei fi mereu în competitie doar cu tine, realizându-ti visele, proiectele, evolutiv din ce în ce mai bine.
    Fiti binecuvântati cu liniste, bucurie, pace si fericire deplina, iar sufletele sa va fie protejate, mângâiate de Lumina Divina !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: