Vine un moment în viață în care realizezi și trebuie să accepți faptul că a venit timpul să pleci. A venit timpul să renunți, să nu mai lupți.. Trebuie să-i lași în urmă pe cei care ar fi trebuit să nu le acorzi importanță niciodată… Este trist să constați că ai ajuns să fii în plus acolo unde obișnuiai să fii totul.. Și este și mai trist faptul că nu poți face nimic ca să schimbi asta.

Trebuie să pleci, chiar dacă îți este greu să renunți la o persoana pe care tu o iubești, trebuie să o faci. Dacă nu renunți acum, mult mai mult rău îți vei faci ție pe parcursul timpului. Cine știe cum poți ajunge din cauza unei singure persoane toxice. Cine știe cum poți ajunge din cauza unei persoane pe care tu o pui pe primul loc însă ea nu dă 2 bani pe tine.

Fie că este vorba de un prieten, verișor, iubit, trebuie sa conștientizezi că nu toate poveștile au un happy end. Și trebuie sa accepți faptul ca povestea ta se află printre cele cu un final nefericit. Cine știe ce îți rezervă viitorul. Poate așa a fost scris, poate așa îți este menit.

Poate dacă nu renunți acum, pană la urma urmei tot se va încheia povestea de care tu te tot agăți cu atâta disperare și dorință. Dar poate atunci va fi prea târziu, prea complicat și prea greu ca să mai poți trece peste vreodată… Cine știe prin câte vei mai trece de-a lungul timpului, poate o să devii atât de dependent de acea persoană în așa fel încât să nu îți poți imagina viața fără ea,ceea ce este total greșit. Pleacă până nu e prea târziu.

pexels uriel mont 6271297
Citește și :   Iubire sincera
%d bloggers like this: