Acel moment când realizezi

Vine un moment în viață în care realizezi și trebuie să accepți faptul că a venit timpul să pleci, să renunți, să nu mai lupți, să lași în urmă persoanele cărora nu ar fi trebuit să le acorzi atenție niciodată…

Este trist momentul în care constați că ai ajuns să fii în plus acolo unde obișnuiai să fii totul și este și mai trist faptul că nu poți face nimic ca să schimbi asta. Trebuie să pleci, chiar dacă îți este greu să renunți la o persoană pe care tu o iubești, trebuie să o faci.

Dacă nu renunți, mult mai mult rău îți vei faci ție pe parcursul timpului…, cine știe cum poți ajunge din cauza unei singure persoane toxice, din cauza unei persoane pe care tu o pui pe primul loc însă ea nu dă 2 bani pe tine.

Fie că este vorba de un prieten, verișor, iubit, trebuie să conștientizezi că nu toate poveștile au un happy end. Și trebuie să accepți faptul că povestea ta se află printre cele cu un final nefericit.

Cine știe ce îți rezervă viitorul, poate așa a fost scris, poate așa îți este menit, poate dacă nu renunți acum până la urma urmei tot se va încheia povestea de care tu te tot agăți cu atâta disperare și speranță. Dar poate atunci va fi prea târziu, prea complicat și prea greu ca să mai poți trece peste vreodată…

Cine știe prin câte vei mai trece de-a lungul timpului, poate o să devii dependent de acea persoană în așa fel încât să nu îți poți imagina viața fără ea,ceea ce este total greșit. Pleacă pană nu e prea târziu!

Acel moment când realizezi că a venit timpul să pleci...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top