Pisica animal de companie – beneficii

Pisica animal de companie. Pisicile își arată de obicei dragostea și prietenia ori de câte ori au chef să o facă … așa că ar trebui să fii recunoscător atunci când o pisică decide să doarmă cu tine. Pisicile sunt creaturi unice. De exemplu, le place să se joace pe patul proprietarului sau chiar să îi implice pe ceilalți cu distracția și jocurile lor. De asemenea, le plac locurile calde în zilele reci. La fel, dacă le lași să se apropie de fața ta, ele îți vor săruta fruntea sau te vor împinge cu vârful nasului rece.

Cum te simți când o minunată pisică se înghesuie lângă tine când ești în pat? Sunt sigură că te simți minunat indiferent în ce moment al zilei se întâmplă asta. Aceasta este o experiență tandră și emoțională pentru tine și pisica ta. Acesta este un moment foarte special, deoarece pisicile nu sunt de obicei atât de afectuoase. Mai jos sunt câteva dintre principalele beneficii ale dormitului cu pisica ta.

Desigur, pisicile nu sunt ca oamenii. Când sunt mici, trebuie să întrețină o legătură iubitoare cu cineva pentru a înlocui dragostea pe care o împărtășeau odată cu mama lor. Deci, pe măsură ce cresc, de obicei aleg orele de dimineață devreme pentru a primi iubire din partea ta. Vă vor trezi dacă sunt plictisiți, flămânzi sau doresc să iasă afară pentru a merge la baie.

Există multe avantaje care rezultă în urma dormitului cu pisica ta, dar iată câteva dintre cele mai bune:

 • O legătură mai puternică.

Legătura pe care o formezi cu o pisică nu este la fel ca și legătura cu un câine. Pisicile sunt animale mai solitare, cu un spirit independent. Cu toate acestea, au nevoie și de afecțiune mai ales atunci când o cer.

Deci, dacă pisica ta sare pe pat să doarmă – chiar și pentru o clipă – este un semn minunat că prezinți importanță pentru ea. De fiecare dată când pisica ta îți arată afecțiune, fie că este noapte sau zi, legătura dintre voi doi va crește.

 • Masaje gratuite.

Faptul că un pisoi pune o labuță pe stomacul mamei sale când alăptează este o acțiune care rămâne în memoria sa emoțională. Deci, atunci când o pisică se simte bine, caldă și în siguranță, poate începe să te „frământe” cu lăbuțele din față. Acest comportament este uneori numit „a face biscuiți”.

Aceasta este o modalitate excelentă pentru o pisică de a-și arăta iubirea și fericirea. S-ar putea să simți că îți face un masaj (cu excepția cazului în care te zgârie, ceea ce nu este deloc distractiv) pe care îl puteți primi în fiecare dimineață sau noapte.

 • Obiceiuri de somn mai bune.

Pentru ca acest lucru să se întâmple, trebuie să vă familiarizați cu comportamentul nocturn al animalului dvs. de companie, deoarece obiceiul dvs. de somn poate fi diferit. De exemplu, s-ar putea să vă treziți când animalul dvs. de companie se culcă sau invers. Cu toate acestea, odată ce sunteți amândoi pe același tip de somn, va fi uimitor!

 • Căldură corporală comună.

Când este frig, s-ar putea să doriți niște căldură suplimentară. Dacă locuiți sau dormiți singuri, nu există nimic mai bun decât un sistem de încălzire personal, iar blana de pisică își face cu siguranță treaba. Chiar dacă ar trebui să purtați mai multe haine și să folosiți mai multe pături dacă vă este frig.

 • Alarmă de încredere.

Dacă aveți o problemă când vă ridicați dimineața, pisica ta poate fi un ceas deșteptător de încredere pe care nu îl puteți seta pe amânare. La răsăritul soarelui, pisica ta poate să „te înnebunească” pentru mâncare, să îți ceară să deschizi ușa sau chiar să-ți ia locul după ce pleci.

Pisica animal de companie

2 thoughts on “Pisica animal de companie – beneficii”

  1. Bună ziua , Ronnie
   Mulțumim pentru problema semnalată. Vom încerca remedierea problemei în cel mai scurt timp posibil.

   Iți urăm o zi cât mai plăcută în continuare!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top