12 rase de pisici pe care probabil nu le știți

Pisicile sunt ființe imprevizibile și, pentru unii oameni, destul de misterioase. Astăzi, vrem să vă vorbim despre niște rase de pisici despre care probabil nu știați că există.

Există o frumusețe specială în toate aceste rase de pisici. Doriți să aruncați o privire cu noi?

12 rase de pisici pe care probabil nu le știți

  1. Bobtailul Japonez.

Dacă ați văzut vreodată Hello Kitty, acest pisoi japonez este foarte asemănător. De fapt, această rasă este raportată la păpușa care a fost simbolică pentru această țară.

bobtail japonez

2. British Shorthair.

Aceste pisici au părul scurt, dar atât de abundent încât pare nesfârșit. Acest lucru le fac să pară că sunt niște animale foarte voluminoase, deși, în realitate, sunt doar pline de păr. Pisicile british shorthair iubesc să fie în centrul atenției.

British Shorthair

3. Pisică norvegiană de pădure.

Această pisică are multă blană care o pregătește pentru temperaturile scăzute din zonă. De asemenea, se distinge prin faptul că are multă energie.

Pisica norvegiana de padure

4. Pisică siberiană.

Aceasta este felina ideală pentru cineva din familie care are alergie la părul de pisică, deoarece nu va face niciodată să strănute pe nimeni.

pisica siberianaaa

5. Mau Egiptean.

Această pisică are o asemănare uimitoare cu un tigru, inclusiv prin viteza sa. Poate ajunge până la 30 de mile pe oră. Blana sa are pete negre și au o privire pătrunzătoare.

pisica mau egiptean

6. Cornish Rex.

O altă pisică ciudată, aproape fără păr, cu urechi uriașe. Aceste pisici au un aspect foarte intens, dar cu siguranță te vor captiva. De asemenea, sunt foarte afectuoase. Ceea ce îi deosebește cel mai mult este auzul lor bun, care le permite să audă lucruri la distanțe mari.

cornish rex 1

7. Pisica Manx.

Această pisică este foarte asemănătoare cu pisica scandinavă, însă provine din Regatul Unit. Deși ceea ce ar putea să vă atragă atenția la început este blana sa, are și o coadă foarte unică, scurtă.

Manx cat

8. Devon Rex.

Dacă nu sunteți pregătit pentru o pisică cu aspect ușor neobișnuit, atunci nu luați în considerare această pisică! Aceste pisici sunt cunoscute pentru aspectul lor unic. Au ochii îngustați și se încruntă de parcă ar fi supărați.Cu toate acestea, nu seamănă cu nimic cu personalitatea lor, care este distractivă.

Pisica devon

9. Singapura.

Aceste pisici provin din Singapore și au ochi uriași și urechi ascuțite. Sunt drăguți și foarte afectuoși. Poate că bucuria lor le permite să trăiască până la 15 ani.

Singapura

10. Scottish Fold

După cum sugerează și numele, această pisică este din Scoția. Cu siguranță vei fi încântat de urechile ei minuscule și de blana abundentă. Ochii lor sunt întotdeauna foarte deschiși și aproape seamănă mai degrabă cu o bufniță decât cu o pisică.

Scottish Fold

11. Pisica Korat.

Mulți oameni cred că aceste pisici sunt mistice și au puteri paranormale. În Thailanda, ei cred că acest animal îți aduce noroc. Oferirea acestui tip de pisică ca și cadou, este un obicei obișnuit atunci când doriți să trimiteți cele mai bune urări unei persoane dragi.

pisica korat

12. Pisica Sfinx.

Știm că au existat deja câteva pisici cu aspect ciudat, dar aruncă o privire la aceasta! Nu are păr! Are și urechi uriașe și un aspect foarte nobil.În ciuda faptului că nu au păr, aceste pisici se pot descurca cu o climă extrem de rece.

Pisica

Acestea sunt doar câteva dintre rasele de pisici despre care probabil nu știați că există. Dacă știți anumite rase de pisici unice și doriți să ni le împărtășiți, anunțați-ne!

2 thoughts on “12 rase de pisici pe care probabil nu le știți”

  1. Wow, nu stiam ca sunt atat de multe rase, toate sunt extrem de dragalase dar Scottish Fold mi se pare geniala, extrem de simpatica.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top