Înainte să te cunosc , nu credeam în iubire

Înainte să te cunosc, am crezut că relațiile prietenilor mei pline de minciună, inselăciune și neîncredere, erau normale. Acele relații în care căutau în conversațiile partenerilor și îi acuzau de înșelăciune, mi se păreau normale.

Înainte să te cunosc, am crezut că cei care își promit că vor rămâne împreună pe veci, sunt niște visători. Consideram că era doar o problemă de timp până când își dădeau seama că povestea lor de iubire e o minciună. Apoi după ce se despărțeau, sufereau până când găseau o altă persoană cu care să rămână pe “veci”.

Înainte să te cunosc, consideram că sunt bună la a fi singură. Credeam că nu exista vreun om pe fața planetei care să merite iubirea mea.

Înainte să te cunosc, am crezut că toate relațiile au fost destinate să se termine. Că toată lumea înșală. Că era doar o chestiune de timp înainte ca o persoană să se plictisească de cealaltă  și să facă o prostie care să ruineze relația acestora.

Înainte să te cunosc, am căutat defecte în fiecare bărbat de care eram interesată, că să mă convingă să nu-l plac. I-am rănit pe ei înainte de a mă răni pe mine.

Înainte să te cunosc, mi-am dat ochii peste cap la fiecare scenă romantică care apărea pe ecranul televizorului meu. Am închis radioul ori de câte ori am auzit un cântec despre un om care își mărturiseste dragostea  nemuritoare unei femei.

Înainte să te cunosc, nu am crezut că era posibil ca un om să aibă o pasiune pentru mine, mai ales să se îndrăgostească nebunește de mine. Am crezut că voi rămâne singură pentru totdeauna.

Înainte să te cunosc, nu am crezut că o să stau cu cineva mai mult de 6 luni . N-am crezut că cineva m-ar putea plăcea și suporta în orice situație. N-am crezut că voi întâlni pe cineva care să se bucure de fiecare parte din mine…

Niciodată nu mi-aș fi putut imagina ce am acum, asta pentru că nici prin gând nu-mi trecea că voi găsi pe cineva așa ca tine.

OCRUZA0
Sursa: freepik

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top