Îți mulțumesc pentru că, în momentele potrivite, mi-ai permis să traversez căi cu oameni care au devenit cei mai de seamă susținători ai mei. Cei care m-au iubit necondiționat, cei care m-au ridicat atunci când nici nu îmi puteam imagina că este posibil.

Îți mulțumesc pentru că mi-ai oferit persoane puternice, care nu s-au temut de slăbiciunea mea. Cei cărora nu le-a fost teamă să-mi arate slăbiciunile lor și să-mi demonstreze că nu sunt singură. Cei care au redefinit cuvintele „dragoste”, „loialitate” și „încredere” în feluri pe care nu m-aș fi așteptat niciodată.

Îți mulțumesc pentru că mi-ai permis să le returnez favoarea, știind că prietenia nu este doar despre ceea ce primesc de la oameni, ci și despre ceea ce ofer. Chiar și atunci când am fost egoistă, ei mi-au rămas alături. Îți mulțumesc pentru că mi-ai oferit prieteni care m-au făcut cu adevărat să vreau să fiu o persoană mai bună și o prietenă mai bună.

Îți mulțumesc pentru cei care mi-au sărbătorit succesele cu atâta bucurie ca și cum ar fi fost ale lor. Mulțumesc pentru cei care m-au încurajat ori de câte ori visele mele păreau prea nerealiste și pentru cei care mi-au amintit că eșecul nu este sfârșitul.

Îți mulțumesc că m-ai prezentat celor care m-au ascultat atunci când am avut nevoie de cineva. Mulțumesc că mi-ai oferit prieteni ale căror brațe au fost întotdeauna deschise, indiferent de ceea ce făceam.

Îți mulțumesc pentru că mi-ai oferit prieteni care au știut să mă facă să râd mai tare și mai des decât credeam că este posibil. Mulțumesc pentru persoanele care au contribuit la crearea amintirilor pe care mi le voi aminti mult timp de acum înainte. Mulțumesc pentru cei care mi-au arătat că bucuria, spiritul și tovărășia pot apărea în cele mai neașteptate forme.

Citește și :   Dacă te vei despărți de ea

Îți mulțumesc pentru că mi-ai arătat persoanele care m-au îmbrățișat la cele mai grele și ciudate etape din viața mea. Îți mulțumesc pentru cei care ne-au tratat prietenia ca pe un angajament și nu au plecat când lucrurile au fost grele. Când distanța, comunicarea greșită sau confuzia au apărut, îți mulțumesc pentru că mi-ai oferit oameni care au fost pregătiți să calmeze furtuna. Cei care mă vor aștepta ori de câte ori mă întorc.

Știai exact de cine o să am nevoie ca să pot trece prin viață. Deși poate am întâlnit și alte persoane care nu s-au apropriat de mine, sunt recunoscătoare pentru cei pe care știu că i-ai plasat aici, dintr-un motiv întemeiat. Știai totul despre mine și mi-ai oferit o comunitate dintre cei care ar iubi și prețui asta. Mi-ai oferit prieteni care mi-au dat speranță.

Și pentru toate acestea, nu cred că pot să-ți mulțumesc îndeajuns.

Doamne, îți mulțumesc pentru prietenii pe care i-ai plasat în viața mea.

Similare

One thought on “Doamne, îți mulțumesc!

  1. Frumoasa cântare de recunostinta si multumire, adresata Dumnezeului Celui Viu. Da, El niciodata nu-si abandoneaza copiii, chiar daca uneori sunt rebeli si neascultatori, este îndelung rabdator, plin de dragoste, iertator, milos si bun, iar în nemarginita Lui dragoste fata de toti oamenii, aratata prin jertfa Fiul omului, Hristos omorât în trup si înviat în Duh, ne cunoaste toate slabiciunile si imperfectiunile mostenite genetic, de aceea cei ce se încred în El, niciodata nu vor fi dati de rusine, ci vor fi fii si fiice a Lui Dumnezeu, mostenitori ai Împaratiei dragostei Lui, împreuna cu toti sfintii Lui ascultatori, de la facerea primordiala a omului rational- sentimental pâna la sfârsitul planului facut de El pentu întreaga Sa creatie…
    Binecuvântarile ceresti si belsugul pamântului sa va fie oferite pâna la sfârsit, iar roadele Duhului Sfânt sa va prisoseasca întotdeauna, oferind din tot ce primiti de sus, celor nevoiti si lipsiti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: