Atunci când promite că se va schimba

Atunci când afirmă că se va schimba, mai degrabă fii atentă la acțiunile lui decât la vorbele acestuia. Iți poate promite soarele, luna și stelele, dar asta nu înseamnă că-și va respecta promisiunea. Este posibil să-ți spună exact ceea ce vrei tu să auzi doar să te liniștească, să te facă să te îndepărtezi de la subiect și să nu realizezi că de fapt meriți pe cineva mult mai bun.

Atunci când spune că se va schimba, va trebui să te întrebi dacă ai mai fost pusă în aceeași situație. Este pentru prima dată când spune că a făcut o greșeală ? Sau a mai avut același discurs înainte? Nu vrei să te pună într-o situație dificilă atunci când istoria se va repeta. Atâta timp cât îl iubești, emoțiile vor conta în judecată, trebuie să tratezi situația logic. Va trebui să te întrebi dacă el este cel potrivit pentru tine sau dacă doar va continua să te rănească.

Atunci când promite că se va schimba, dă-i puțin timp. La început, poate că-și va da silința. S-ar putea să fie foarte conștient de acțiunile sale pentru că știe că-i urmărești fiecare mișcare. Știe că ești precaută să vezi dacă își va ține promisiunea sau doar dacă te-a mințit. Dar imediat ce va începe să se simtă confortabil cu tine din nou, odată ce simte că nu mai este în pericolul de a te pierde, este posibil să-și schimbe atitudinea.

Vezi dacă te tratează în același fel în care a promis că nu te va mai trata niciodată. Vezi dacă poate susține comportamentul nou sau dacă este doar o distragere temporară pentru a te păcăli.

Atunci când promite că se va schimba, fii atentă la scuzele lui. Fii atentă dacă înțelege de fapt ce a făcut greșit, dacă își asumă responsabilitatea pentru acțiunile sale. Încearcă să acorzi atenție cuvintelor pe care le spune, să vezi dacă vorbește din inimă.

Când iți promite că se va schimba, nu lăsa sentimentele să te păcălească și să-l ierți prea devreme. Nu presupune de la bun început că totul va merge bine. Chiar dacă te hotărăști să-i oferi o a doua șansă ar trebui să ții ochii deschiși. Ar trebui să te asiguri că-ți oferă exact ce ai nevoie, pentru că dacă nu își respectă promisiunea , te poți răzgândi și poți pleca.

Când iți promite că se va schimba, nu-l crede orbește. Nu te pune într-o situație dificilă pentru că ți-ai pus încrederea în cineva care ți-a mai greșit. Nu trece prin iad în speranța că-și va ține promisiunea de data aceasta, chiar dacă te-a mai mințit de multe ori. Nu te mulțumi cu cineva care nu-și poate da seama cum să te trateze corect.

Atunci când promite că se va schimba
Atunci când promite că se va schimba

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top